krystian2707 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam mam problem mianowicie chciałbym wymienić klocki hamulcowe (posiadam najprawdopodbniej firmy bosch, ale nie jestem pewien i strasznie mi piszczą przy zakrętach i jeździe). Jakie firmy polecacie oczywiście, aby nie piszczały i były idealne do mojego autka. Czytałem o klockach Brembo i Ate oraz natkąłem się na Black Diamond coś z tych czy coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam mam problem mianowicie chciałbym wymienić klocki hamulcowe Po pierwsze uzupełnij profil bo nie wiadomo jakie auto masz. Wpisz w polu "model" jaki silnik i jakie paliwo(On czy PB) Po drugie używaj wyszukiwarki. Po trzecie tu masz opisane: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/62212-n16-profesjonalnie-o-klockach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.