Gość Michał_KCE Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witajcie moi mili! To mój pierwszy post na tym forum, proszę o wyrozumiałość, gdyż jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o kwestie LPG. Gdyby taki temat już był, proszę o zamknięcie i przeniesienie mnie do owego. Hm... dobra, zaczynam. W czwartek jadę oglądać Tiidę 1.6 110km 2008 r. Jeździłem już tym autkiem (z silnikiem 1.8), zrobiło na mnie piorunujące wrażenie, postanowiłem sobie taką kupić. Moje pytanie jest następujące, jak silniki 1.6 reagują na zamontowanie sekwencyjnego gazu? Z tego co mi wiadomo serwis Nissana nie prowadzi montażu. Polecacie jakąś firmę która zajmuje się takim montażem? Pozdrawiam, Michał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 podjedź TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek123 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 jak masz czas zadzwon 604-518-886 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.