preston81 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 witam na roznych kompach sprawdzalem mam to samo brak mozliwosci pisania prv wiadomosci czasem po napisaniu wiadomosci wywala komunikat post jest pusty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/88884-nie-mo%C5%BCna-doda%C4%87-posta/Aktualizowany był skrypt forumowy i trwają prace nad usprawnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 mam jeszcze klopot z dodawaniem zdjęć ale to juz od roku , wywala mi napis ze przekroczylem limit nie chodzi tu o wielkosc zdjecia i tutaj mam zonka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 dodawaj zdjęcia na http://imageshack.us/ i później na stronke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 nadal u mnie wystepuja MEGA PROBLEMY dodajac post >> wyślij wywala post pusty = szlak mnie trafia moja przeglądarka - chrome teraz zmuszony bylem uzyc IE nie po to jest taka opcja bym uzywal zewnetrznych zrodel dodawaj zdjęcia na http://imageshack.us/ i później na stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 nie po to jest taka opcja bym uzywal zewnetrznych zrodel Owszem nie ale jak wykorzystałes limit który jest narzucony zewnętrznie. A admin nie może go zwiększyć bo to sie liczy z kosztami A z img jest bezproblemowo i nie zamula tak strona żeby się załadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jaki limit gdzie jest napisane ze jest jakikolwiek limit ? jak go zerowac , rozumiem ze jest limit dotyczacy wlk zdjecia a nie limit na ilosc danych ogolną jesli taki jest to jaki i gdzie go wyczyscic?? pozatym forum nie dziala w ogole na chrome nie mozna napisac wiadomosci prv oraz postow na calym forum wywala informacje post pusty robi ktos cos z tym ?? czym mam sobie odpuscic ?? bo korzystanie z forum i IE jest dla mnie udreką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Trzeba na razie poczekać bo elsa nie ma bo jakies problemy ma.Ja Wam nic nie poradzę na to. Mam za małą moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 JA dostałem info, ze jak się limit wyczerpał to sie wyczerpał i się nie naczerpie. Wymyśliłem sobie drugie konto do dodawania zdjęć. A potem kolejne i kolejne i kolejne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Koledzy a nie prościej raz założyć na image konto i tam wrzucać fotki?Jak dla mnie to jest wygodniejsze bo strona się szybko ładuje i nie przeciąża serwera na którym mamy domene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ja zawsze daje na fotosika i następnie generuje link bezpośredni i dzięki temu post szybko ładuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 problem wystepuje nadal do starszego tematu nie moge nic wpisac http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/87266-wp12-2003-19-dci-brak-sprzegla-prosze-o-szybka-pomoc/page-5?do=findComment&comment=911643 a do nowych moge WTF??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 test..Ja zrobiłem to co wyżej i narazie mam spokój może reinstal Przeglądarki zrób albo ccleaner i przeczyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) nie dziwi cię to że działa w wiekszosci postów a w tym akurat nie ? przegladarke mam reinstalowana ciacha wyczyszczone wiec nie wiem gdzie jest problem zaraz zobacze z 2 kompa b Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez preston81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi