Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

problem techniczny na forum

preston81
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam na roznych kompach sprawdzalem mam to samo brak mozliwosci pisania prv wiadomosci czasem po napisaniu wiadomosci wywala komunikat post jest pusty...

mam jeszcze klopot z dodawaniem zdjęć ale to juz od roku , wywala mi napis ze przekroczylem limit nie chodzi tu o wielkosc zdjecia i tutaj mam zonka ...

nadal u mnie wystepuja MEGA PROBLEMY  dodajac post >> wyślij wywala post pusty = szlak mnie trafia moja przeglądarka - chrome

teraz zmuszony bylem uzyc IE

nie po to jest taka opcja bym uzywal zewnetrznych zrodel :)

dodawaj zdjęcia na http://imageshack.us/ i później na stronke ;)

Gość Mateusz_P11_144

nie po to jest taka opcja bym uzywal zewnetrznych zrodel :)

Owszem nie ale jak wykorzystałes limit który jest narzucony zewnętrznie. A admin nie może go zwiększyć bo to sie liczy z kosztami ;)

A z img jest bezproblemowo i nie zamula tak strona żeby się załadować ;)

jaki limit gdzie jest napisane ze jest jakikolwiek limit ? jak go zerowac , rozumiem ze jest limit dotyczacy wlk zdjecia a nie limit na ilosc danych ogolną jesli taki jest to jaki i gdzie go wyczyscic?? pozatym forum nie dziala w ogole na chrome nie mozna napisac wiadomosci prv oraz postow  na calym forum wywala informacje post pusty robi ktos cos z tym ?? czym mam sobie odpuscic ?? bo korzystanie z forum i IE jest dla mnie udreką ??

JA dostałem info, ze jak się limit wyczerpał to sie wyczerpał i się nie naczerpie. Wymyśliłem sobie drugie konto do dodawania zdjęć. A potem kolejne i kolejne i kolejne ...

Gość Mateusz_P11_144

Koledzy a nie prościej raz założyć na image konto i tam wrzucać fotki?
Jak dla mnie to jest wygodniejsze bo strona się szybko ładuje i nie przeciąża serwera na którym mamy domene.

ja zawsze daje na fotosika i następnie generuje link bezpośredni ;) i dzięki temu post szybko ładuje się ;)

• 2 tygodnie później...

problem wystepuje nadal do starszego tematu nie moge nic wpisac      http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/87266-wp12-2003-19-dci-brak-sprzegla-prosze-o-szybka-pomoc/page-5?do=findComment&comment=911643      a do nowych moge WTF???

test..Ja zrobiłem to co wyżej i narazie mam spokój :) może reinstal Przeglądarki zrób albo ccleaner i przeczyść

nie dziwi cię to że działa w wiekszosci postów a w tym akurat nie ? :) przegladarke mam reinstalowana ciacha wyczyszczone wiec nie wiem gdzie jest problem zaraz zobacze z 2 kompa :P b

Edytowane przez preston81