genad2109 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Przydatność relingow dachowych podłużnych w PW12 od innych marek samochodów. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Tez się kiedyś nad tym zastanawiałem. Ale po co dziurawić dach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genad2109 Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Tez się kiedyś nad tym zastanawiałem. Ale po co dziurawić dach? W pozycjne miejsce сhciałbym zamontować w miejsca zaślepek. Wszyscy, którzy mają relingi dziurawią dach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Relingi dachowe te które widziałem w p12 maja 3 punkty mocowania. To jest jedna śruba i pewnie trzeba dać wzmocnienie od spodu. Oryginalne mocowania bagażnika są zamontowane w dachu na dwie śruby. Może na szrotach uda się znaleźć jakieś pasujące relingi? Ważne by podparcia wypadały w miejscach podpory dachu. ale w sumie dla chcącego nic trudnego. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.