Marian15081956 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam Mam Primere P12 kombi 1,9 cdi 04'2005. Czy można włączyć sygnał dziwiękowy przypominający o nie wyłączeniu świateł przy wyjściu z samochodu oraz sygnał o nie zapięciu pasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 pewnie że można. poszukaj na forum, masz tam wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Niestety w naszej wersji takie fiku miku możliwe jest po ingerencji w ustawienia komputera (moduł komfortu/bcm) tylko ASO lub ktoś kumaty. W wersji z przed liftu jak się wchodzi w serwisówkę to można chyba wyłączyć pipek pasów. O światłach nigdzie nie doczytałem. Ale jak wytrzymasz minutę piszczenia to samo ustanie. Zostanie tylko info w informie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ja nie jestem w stanie wytrzymac 30 sekund z powodu tego piszczenia wiec sobie wylaczylem dzwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.