Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[WP12] Gdzie w Warszawie moga zrobic maglownice?

Gość Yauheni

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Wiec mam wyczek z przekladni kierowniczej, i stad takie pytanie

patrzylem na allegro jest kilka firm w wa-wie, które robia regeneracja + montaż i (demo) koszt taki nie jest dla mnie mały 900 PLN

Mam pytanie, gdzie mozna moze zrobic to nie co taniej? 

Sprawna pilna gdyz dolewac musze co tydzien... a płyn też swoje kosztuje.

Witam. Rok temu miałem ten sam problem co ty kolego. Maglownice regenerowałem w Warszawie na ulicy Słomianej za 750 zł. Zobacz tylko czy nie bedziesz musiał wymienic przewodu od wspomagania bo one rowniez podciekaja wiec warto zrobic to za jednym zamachem.

Witam. Rok temu miałem ten sam problem co ty kolego. Maglownice regenerowałem w Warszawie na ulicy Słomianej za 750 zł. Zobacz tylko czy nie bedziesz musiał wymienic przewodu od wspomagania bo one rowniez podciekaja wiec warto zrobic to za jednym zamachem.

To jest : 

AUTO GAZ-JELONKI

01-353 Warszawa, ul. Słomiana 14

Województwo mazowieckie 

branża: Samochody - naprawa

icon1_telefon.png (22) 664 98 24 icon2_fax.png (22) 664 98 24   działalność: usługi

????

Cena za komlektna prace podana?

Jeśli nie masz gdzie i jak jej wyjąć to obok na Owczarskiej 4 kolega Ci wyjmie i jutro założy.

Na Słomianej nie mają warsztatu, żeby rozbebeszać auto. Trzeba im dostarczyc samą część

Ja robiłem maglownię w swojej N16 Na Kołacińskiej 3 (Białołęka, naprzeciwko Ratusza). Wyjęcie, regeneracja+krzyżak wyszły chyba na poziomie 1000? już dokładnie nie pamiętam, bo wtedy wyszło, że moich wahaczy to już nie ma i na gwałt trzeba wymieniać i mi poszła cena w górę mocno i nie mam rozpiski co za ile, ale gwarancja mi tylko została.

o to: http://www.naprawaprzekladni.pl/

Kupilem od kolegi z forum regenerowana maglownice LAUBER i znazlem juz warszatat gdzie mnie wymienia wszystko, wiec to jak by z glowy juz

Tu odrazu drugie pytanie: Zużyte wahacze jak sie zachowuje? jak razpoznac ze wahacz juz do wymiany, slyszalem ze zuzyty wahacz bardzo psuje opone..... kupilem teraz nowe pirellki i nie che ich zniszczyc za jeden sezon....

A tak woogule jak poczytam co niektóre posty a z strach podchodzic do primy......... 

Witam. Nawet jak masz wytłuczone tuleje lub sworzeń to są one wymienne każde z osobna. Ja wymieniłem całe wahacze i na jakiś czas mam z głowy. Jakbyś potrzebował jakiś części to pisz mogę coś pomóc bo mam dostęp do gratów z jakimiś rabatami w Wawie.

Tu odrazu drugie pytanie: Zużyte wahacze jak sie zachowuje? jak razpoznac ze wahacz juz do wymiany, slyszalem ze zuzyty wahacz bardzo psuje opone..... kupilem teraz nowe pirellki i nie che ich zniszczyc za jeden sezon....

1 Stuki z przedniego zawieszenia - stukac może również wybity łącnik stabilizatora (standard) lub końcówka drązka. Ale skoro robiłeś maglownice pewnie kocówki wymieniałeś obligatoryjnie

2 Pojedź na szarpaki 20pln i będzie wiadomo wizualnie

A tak woogule jak poczytam co niektóre posty a z strach podchodzic do primy......... 

Tak jeśli ktos nie jest sympatykiem marki lub jest totalnym lajkonikiem w mechanice. Wiekszość usterek można zrobić samemu ale trzeba mieć dostęp do kanału lub podnośnika co bardzo ułatwa życie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...