Gość grajew Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam. Pytanie moje takie co ile powinno się regulować zawory w 2,2 di 126Km 2002r czy wogole się je reguluje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Wystraczy odpowiednia ilość oleju, który zrobi to za nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grajew Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Oleju narazie odpukać nie bierze nic, zapytałem tylko gdyz po 10 latach znalazlem instrukcje od autka i co lepsze nawet fakture z salonu ktora przypomniala ile sie dalo za te cudo:)))))))) i niby w instrukcji napisane ze jakas kontrola co 40 tys. Ale jak mówisz ze ilośc oleju robi za nas to tylko sie cieszyc ze go nie ubywa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 No bo są hydrauliczne. Jak to zwał tak to zwał. Po200000km nigdy nie robiłem takiej czynności u siebie. To chyba nie trzeba aż talk często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.