Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Montaż haka holowniczego

Gość grajew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Przymierzam się do zalożenia haka holowniczego miał by któryś z kolegów jakiś namiar na dobrego fachowca w Wawie bo byłem u paru ale jakoś odpusciłem sobie bo to takie jakieś chłopki którzy na moje pytanie jak to bedzie wygladac po zamontowaniu mówili: WIESZ PAN TU SIE WYTNIE TAM PODŁĄCZY I BEDZIE:))))) nie chciałbym jeździć ze szpetną dziurą piłowaną brzeszczotem bez rączki u tych fachowców. Proszę o poradę... Pozdrawiam.

Najlepiej kupić oryginalny hak do P12 od Anglika . Aby go założyć trzeba wyciąć mały prostokąt .

Wszystko wygląda tak jak na tym zdjęciu

03c9dd9b7929aa56med.jpg

Nie jestem właścicielem tego zdjęcia umieściłem je w celu niekomercyjnym

Kiedyś montowałem haki w kilku autach na Biedronki. JAk pojechałem na diagnostykę i powiedziałem, ze u nich montowałem to bez wjeźdźania nakanał mi podbili w dowodzie hak. Ale teraz nie mogę znaleźć tego warsztatu.

jak chcesz to cykne ci dokladne foto jak mam zamontowany hak u siebie z tym ze kupilem juz auto z zamontowanym hakiem

• 2 tygodnie później...

Witam. Przymierzam się do zalożenia haka holowniczego miał by któryś z kolegów jakiś namiar na dobrego fachowca w Wawie bo byłem u paru ale jakoś odpusciłem sobie bo to takie jakieś chłopki którzy na moje pytanie jak to bedzie wygladac po zamontowaniu mówili: WIESZ PAN TU SIE WYTNIE TAM PODŁĄCZY I BEDZIE:))))) nie chciałbym jeździć ze szpetną dziurą piłowaną brzeszczotem bez rączki u tych fachowców. Proszę o poradę... Pozdrawiam.

Rozumiem, ze warsztat ma być w Warszawie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...