Gość grajew Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam. Przymierzam się do zalożenia haka holowniczego miał by któryś z kolegów jakiś namiar na dobrego fachowca w Wawie bo byłem u paru ale jakoś odpusciłem sobie bo to takie jakieś chłopki którzy na moje pytanie jak to bedzie wygladac po zamontowaniu mówili: WIESZ PAN TU SIE WYTNIE TAM PODŁĄCZY I BEDZIE:))))) nie chciałbym jeździć ze szpetną dziurą piłowaną brzeszczotem bez rączki u tych fachowców. Proszę o poradę... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Najlepiej kupić oryginalny hak do P12 od Anglika . Aby go założyć trzeba wyciąć mały prostokąt . Wszystko wygląda tak jak na tym zdjęciu Nie jestem właścicielem tego zdjęcia umieściłem je w celu niekomercyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Kiedyś montowałem haki w kilku autach na Biedronki. JAk pojechałem na diagnostykę i powiedziałem, ze u nich montowałem to bez wjeźdźania nakanał mi podbili w dowodzie hak. Ale teraz nie mogę znaleźć tego warsztatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 jak chcesz to cykne ci dokladne foto jak mam zamontowany hak u siebie z tym ze kupilem juz auto z zamontowanym hakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam. Przymierzam się do zalożenia haka holowniczego miał by któryś z kolegów jakiś namiar na dobrego fachowca w Wawie bo byłem u paru ale jakoś odpusciłem sobie bo to takie jakieś chłopki którzy na moje pytanie jak to bedzie wygladac po zamontowaniu mówili: WIESZ PAN TU SIE WYTNIE TAM PODŁĄCZY I BEDZIE:))))) nie chciałbym jeździć ze szpetną dziurą piłowaną brzeszczotem bez rączki u tych fachowców. Proszę o poradę... Pozdrawiam. Rozumiem, ze warsztat ma być w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.