Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Bezpieczniki n16

kamyk82

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . Potrzebuje schematu do czego jest każdy bezpiecznik w n16 2.2dci . 

Padło mi też spryskiwanie szyb , płyn jest , pompka na krótko działa a po podłączeniu do kostki już nie . 

Jak było to proszę mnie skierować na podobna tematy bo sam szukam i nic konkretnego . Pozdrawiam

Bezpiecznik sprawdzony i jest ok . Więc gdzie szukać awarii ? może coś przy samej dźwigni ?

Bezpiecznik ok, pompka na krótko działa - przedzwoń kable za kostką - może któryś ma przerwę, może styki na kostce są zaśniedziałe i trzeba je leciutko potraktować papierkiem ściernym...

Pozdrawiam

No i okazało się że kabel był przerwany tak gdzieś 20 cm za kostką . Coś tam było kombinowane i już były lutowane i jeden zaśniedział . Dzięki za porady 

• 2 miesiące temu...

Witam. Potrzebuje schematu do czego jest każdy bezpiecznik w n16 1,5 98km. Mam problem z poduszkami powietrznymi mruga mi kontrolka cały czas.

było o tym na forum. w wyszukiwarce by Ci to wypluło. nie jest to bezpiecznik, a raczej jakaś kostka pod fotelem(bo zapewne masz airbag w fotelach). posprawdzaj te kostki i zobacz czy się poprawiło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...