Gość Mateusz95 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam. Posiadam nissan primera p11 i chce zamatowac sobie swiatla dzienne ale niestety nie wiem jak mam to podloczyc. Moze mi ktos pomuc ? Przepraszam za bledy ale niestety mam problem z ortografia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 czego nie wiesz?? masz 3 kable +, - i sterujący + dajesz po stacyjce, (jak masz benzynę to możesz podłączyć pod + od wtrysków) i - dajesz na masę a sterujący do postojowego, i po wszytskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz95 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja mam 2 Kable. + i -. a jak ja podlacze pod wtrysk to automatycznie mam wiekszy opor. i bedzie wiecej spalal mi w tym momecie. dlatego musze jakos inaczej podlaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 z tym spalaniem to pierwsze słyszę, no ale każdy ma swoją teorię :D , czyli jak masz tylko dwa kable, to musisz dodatkowo zastosować przekaźnik do wyłączenia świateł przy włączeniu pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Podłącz pod alternator i będzie grało + pod alternator a masę pod bude.Będzie zawsze świeciło i bez problemów ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 ja tez kupilem swiatla do jazdy dziennej z 2 kablami czarny i czerwony i podlaczylem zgodnie z instrukcja i o dziwo dziala bez zanego przekaznika kabel czarny podlaczony do plust postojowki a czerwony do skrzynki przekaznikow zrobie fotke gdzie podlaczyc czerwony postojowki swieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Rysiek ale jak działa?? cały czas świecą?? czy gasną po włączeniu świateł?? do tego co widziałem masz tam też kierunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 hehe sam sie zastanawiam wlaczam kluczyk na acc swiatla sie zapalaja przekrecam galke zapalam postojowki dzienne gasna dolne zdjecie pokazuje za sa wlaczone postojowki .Podlaczylem jak jest w tej kartce zwanej instrukcja nie mam kierunku stare swiatla poszly jak mialem spotkanie z psem i to dosyc bliskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.