Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Potrzebuje Pomocy przy swiatle Dziennym

Gość Mateusz95

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mateusz95

Witam. Posiadam nissan primera p11 i chce zamatowac sobie swiatla dzienne ale niestety nie wiem jak mam to podloczyc. Moze mi ktos pomuc ? Przepraszam za bledy ale niestety mam problem z ortografia. 

czego nie wiesz?? masz 3 kable +, - i sterujący + dajesz po stacyjce, (jak masz benzynę to możesz podłączyć pod + od wtrysków) i - dajesz na masę  a sterujący do postojowego, i po wszytskim

Gość Mateusz95

Ja mam 2 Kable. + i -. a jak ja podlacze pod wtrysk to automatycznie mam wiekszy opor. i bedzie wiecej spalal mi w tym momecie. dlatego musze jakos inaczej podlaczyc. 

z tym spalaniem to pierwsze słyszę, no ale każdy ma swoją teorię :D :D :D , czyli jak masz tylko dwa kable, to musisz dodatkowo zastosować przekaźnik do wyłączenia świateł przy włączeniu pozycji 

ja tez kupilem swiatla do jazdy dziennej z 2 kablami czarny i czerwony i podlaczylem zgodnie z instrukcja i o dziwo dziala bez zanego przekaznika kabel czarny podlaczony do plust postojowki a czerwony do skrzynki przekaznikow zrobie fotke gdzie podlaczyc czerwony postojowki swieca 

d6081d8a3fa96b1bm.jpg
e7233b0a5240dc04m.jpg
723d264615d68743m.jpg
b6e019d57afcf970m.jpg
8dc9a3049909e8b4m.jpg

Rysiek ale jak działa?? cały czas świecą?? czy gasną po włączeniu świateł?? do tego co widziałem masz tam też kierunek 

hehe sam sie zastanawiam wlaczam kluczyk na acc swiatla sie zapalaja  przekrecam galke zapalam postojowki dzienne gasna dolne zdjecie pokazuje za sa wlaczone postojowki  .Podlaczylem jak jest w tej kartce zwanej instrukcja nie mam kierunku stare swiatla poszly jak mialem spotkanie z psem i to dosyc bliskie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...