hugh_h Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 mam wrażenie że kiedyś widziałem ... czy w terrano 1 występowało coś takiego jak kieszeń na radio / cb radio mocowana na dachu ? chętnie bym sie o coś takiego wzbogacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 chyba nie było czegoś takiego oryginalnie, na dole pod radiem jest taka kieszeń dodatkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 a to wiem ale wymyśliłem sobie na górze i mam wrażenie ze kiedyś widziałem, łatwiej by było doczepić oryginalną niż robić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) a nie było w tyraczkach jakiejś serii limitowanej w której na górze w takiej kieszeni był klinometr? tak jak w patrolach był montowany... gdzieś mi świta taki obrazek... gwoli scisłości to o jedynce mówię... w r20 były takie "voyage" i miały klinometr kosmiczny w desce... jakby ktoś miał na zbyciu to takie ufo kupię... ale TI chyba był w wersji z kieszenią na górze... Edytowane 17 Lutego 2013 przez Thespian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensson Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 mam wrażenie że kiedyś widziałem ... czy w terrano 1 występowało coś takiego jak kieszeń na radio / cb radio mocowana na dachu ? chętnie bym sie o coś takiego wzbogacił Nie pisz publicznie, że się chcesz wzbogacić bo Rostowski obserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzys1001 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie pisz publicznie, że się chcesz wzbogacić bo Rostowski obserwuje Zgadza się, lepiej napisz, że chcesz ponieść koszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 fakt ... chciałem ponieść koszty zakupu, montażu oraz użytkowania, co między innym spowoduje dodatkowe wpływy do budżetu z tytułu akcyzy na paliwie w związku z większą masą pojazdu doposażonego o półkę dachowa na cb będzie większe spalanie, oraz przez dodatkowe opory spowodowane powierzchnią czołową anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki84 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Kolego Sensson Czy chodzi ci o coś takiego jak jest pod poniższym linkiem http://www.consoles.com.au/Nissan_Pathfinder_low.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 piękna rzecz trochę plastiku a tyle radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Moment zlecą te trzy miesiące, warto wiedzieć no nie świruj ,że tak V6 utopiłeś (w avatarze) a ten plastik...ekstra, tylko jak to się musi grzać pod dachem w upały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 no tego szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 czy cena to 390 Barracków?o żesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 prawdę mówiąc to się przyglądałem na sufit i nie wiedzę tam miejsca na to ... no ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 hugh,..."przetłumacz" cenę lepiej bo jeśli to naprawdę 370...+cło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 tak ale nie barackuów tylko tych kangurów chyba, są za drogie trochę co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ...z laminatu? wzór już mamy, bo chyba nie chcesz tym razem dachu kupować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 raczej nie oni napisali że to blacha i sklejka i tak można boki ze sklejki a dół dogiąć z blachy, szybciej niż laminat, ewentualnie model z drewna i na termoformierkę z abs np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) wiesz, że wanny z "tworzywa" mają pod spodem płytę OSB lub sklejkę właśnie zatopioną i do tego się stelaż, nogi przykręca? i jakie to sztywne jest...a tutaj naprężeń prawie żadnych, tylko wilgoć , no i jak to zamocować? ...czym ja się podniecam, poszedłem do garażu wymierzyć, a tam........SZYBERDACH Edytowane 23 Marca 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 haha taki fail trochę a krótki taki panel na samo radio sie nie zmieści ? to chyba jest robiona na płycie MDF nie OSB, i chyba tak najłatwiej - troche mdf i szpachlówki jak coś trzeba będzie zaokrąglić i to obłożyć skajem i powinno być ładnie. jak to jak mocować, na dachy sa wzmocnienia i do niech trzeba się przykręcić tu jest widok bez tapicerki http://hcd-customdevices.pl/jalbum/Pickup/interior/index.html w terrano pewnie to trochę inaczej wygląda przyznam się szczerze że ostatnio jakoś mi się trochę to odwidziało bo dostęp do radia wcale nie wydaje się być za wygodny, wyjdzie tak że nie za bardzo będzie widać co jest na panelu, no nic ale można popróbować, pytanie teraz czy ktoś widział jakieś sensowne lampki wewnętrzne które można by zabudować w tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ...czym ja się podniecam, poszedłem do garażu wymierzyć, a tam........SZYBERDACH hehehe wiesz co lemmy zawsze można zaspawać dla chcącego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ..."a krótki taki panel na samo radio sie nie zmieści ?" -myślałem o takim krótkim już dawno temu i to nawet nie pod kątem CB, pod podłokietnikiem mam włączniki halogenów, kiedy dojdą jeszcze te dachowe...po prostu strasznie niewygodnie się je włącza, u góry było by znacznie lepiej i bezpieczniej, no i wygląd jak w śmigłowcu + oświetlenie przedniej części kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 miałem kiedyś pontiaka transpotra 3,8l v8 i miał taki za***isty panel jak w samolocie, może z niego idzie to dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 kumpel miał CHEVY-VAN-a 5,7 i tam też tak było, całe sterowanie "interior switch" w zasięgu kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ale wsiądźcie do auta i zobaczcie gdzie wam wychodzi panel od radia i czy to ma sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ja tam tego nie potrzebuje bo mam szyber dach za dużo roboty by było. tylko mówię jak chcesz to sobie możesz kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi