lemmy69 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 no ma sens, bo u mnie np. przy biegach nieparzystych ciężko jest pasażerowi, i mnie właśc. też sterować radiem, a co dopiero CB które było by jeszcze niżej, grunt że popielniczka jest w miarę dostępna i jej bym nie windował pod dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ja mam w planach dodatkowe wskaźniki i próbuje wygenerować miejsce na nie, w sensie radio by poszło na sufit a wskaźniki w panel środkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) ...może się grzać zanadto.. jeszcze termometr zewn.- wewn. (taki gadżet z Lidl-a chyba, ale działa) i też bym go gdzieś na dole upchnął bo na słońcu to sensu nie ma, może ten śmietnik pod radiem zlikwiduję Edytowane 24 Marca 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 a bo widzisz ja przy lusterku mam lampkę, taką na lewa i prawą stronę z dwoma włącznikami której bym nie chciał tracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 u mnie żeby chociaż tę krótką wersję na samo radio zawiesić to bez demontażu lusterka nie da rady, ...są takie małe przenośne CB z funkcją krótkofalówki ale małej mocy...aha jeszcze kamera by się przydała w tym miejscu, Ty chyba masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 kamerkę czasem mam czasem nie ... przyssawkuje ją jak trzeba kamerę to bym chciał docelowo taką co by była oddzielna z monitorem, ale ostatnio namierzyłem gpsa z kamerą, ewentualnie myślę nad zamontowaniem tableta i kamerki usb + odbiornika gps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 no normalnie Nobel za ten pomysł z przyssawką, znalazłem na alle... takie mega przyssawki i myślę żeby na nich CB do szyby przymocować, ze 2 szt. wystarczą i są łatwe w montażu http://allegro.pl/przetykacz-przepychacz-wc-zlewu-udrazniacz-do-rur-i3125769618.html co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 myślę że dość wszechstronne zastosowanie będzie, ja mam tylną szybę pionowo 2 takie na tym kładę deskę i mam półkę na zestaw audio z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 ależ Wy macie centra sterowania, jak w sokole milenium Hana Solo... ja z dodatków wrzuciłem sobie dwa włączniki kołyskowe, w miejsca zaślepione przy ręcznym... nie podpiąłem tego nigdy... jeden miał być do halogenów z bull bara, drugi do halogenów "na około"... tych nawet nie kupiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) i na dachu można to przymocować i chorągiewkę z piratem jakąś, albo do błotników i obrysówki jak w ZiŁ-ach czy też lusterka do campingu...no moc mają ogromną, jak przyssałem jedną to podciśnienie zaczęło mi przednią szybę prostować...tak że chyba ryzyko zbyt duże podobno blacharkę w matizach tym naciągają Edytowane 25 Marca 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 lemmy ... wiesz co bierz połowę dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 hehehe w Koreańczykach jest to możliwe bo mają tak miękkie blachy że przesada, ale przyssawki pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) konsole dachową to już wiem jak zrobić, ale teraz czekam na CIEPŁO bo muszę ściągnąć podsufitkę do wiercenia dachu na relingi, to akurat wykonam sobie otwory w poprzeczkach od środka kabiny żeby kieszeń przyczepić, jeszcze pracuje nad kurnikiem na 5 zegarów VDO bo mnie trzema (ładowanie, olej-ciśnienie i olej-temp) uszczęśliwił kolega forumowy ale one będą nad panelem środkowym. jeszcze ma być egt i boost, lub cosinnego zamiast boosta w moim deska rozdzielcza już ma bardziej finezyjny kształt więc mam z czym walczyć Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez hugh_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi