Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Instrukcja obslugi

Margot2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuje instrukcji obslugi do Juka, za dwa tygodnie odbieram swojego juka z salonu :dribble: , ale w niemczech i jest tylko w jezyku niemieckim, w angielskim juz mam :devil:.

Jezeli ktos moze mi pomoc to bardzo dziekuje

Jak ceny w Niemczech, bardziej opłaca tam się kupić niż w PL ?

Jak ceny w Niemczech, bardziej opłaca tam się kupić niż w PL ?

Ceny sa podobne, ale udalo mi sie kupic po nizszej cenie. Jak odbiore autko to dam znac cos wiecej i moze wiecej sie pochwale. :wave: 

To ja też czekam na info jak autko z Niemiec, jakie wyposażenie i jaka cena. ja odebrałam Potwora w weekend, 63 tysie za accente z nissan dynamic, sport, metalik, laczki letnie i zimowe, przedłużona gwarancja, 2012. Jest przepiękny, a jazda to sama przyjemność - bajka po prostu! Obsługa w salonie bez zarzutu, przemiła, kompetentna i fachowa.

Edytowane przez Izet

Teraz juz moge odpowiedziec moj Zuk to wersja Tekna i kosztowal mnie 18000 eu. Nie chcialem predzej pisac, aby nie zapeszyc. Jest to nowka z salonu i oglupialem ze szczescia. Jest MOJ :dribble:

Teraz juz moge odpowiedziec moj Zuk to wersja Tekna i kosztowal mnie 18000 eu. Nie chcialem predzej pisac, aby nie zapeszyc. Jest to nowka z salonu i oglupialem ze szczescia. Jest MOJ :dribble:

a jaka wersja silnikowa ? rok produkcji 2012 czy 2013 ?

Tekna w specyfikacji MY13 ? tj. pakiet komfort w standardzie + felgi 17" SHIRO + Nissan Connect 2 (5,8" + polskie menu ) ?

Wersja 2012r nissan connect nie 2 w standardzie felgi 17 wersji sport silnik 190 KM (ps) nie wiem o co chodz z pakietem sport. W kazdym badz razie w tej samej wersji w moich okolicach najnizsza cene jaka mi zaproponowali to bylo 22, 900. Tak ze moim zdaniem sie oplacalo, dajcie mi tylko znac gdzie moge znalezc jakies konkretne bryloczkii do kluczy z marka nissan, bo sknera z salonu nie dal mi juz nic w bonusie, tak bolala go ta cena.

myślę,że w tej cenie model z 2012 bez problemu byś kupił w PL :)

a breloczki i inne gadzety znajdziesz na stronie www.nissan.de :) bo akurat pod tym względem w PL jest bardzo ale to bardzo słabo :(

• 4 tygodnie później...
Gość Mattll

Witam wszystkich Jukowcow:). W piatek zamowilem Juke Tekna w Niemczech. Jak wiadomo nawigacja posiada jezyk polski natomiast komputer pokladowy (8 jezykow) nie jest niestety wyposazony w nasz jezyk. I tutaj mala podpowiedz dla przyszlych nabywcow Juke w Niemczech:

Na moja osobista prosbe jest mozliwosc bezplatnego wgrania jezyka polskiego (komputer pokladowy bedzie posiadac 9jezykow).

Opcja ta jest jak juz wczesniej wspomnialem darmowa wystarczy porozmiac ze sprzedawca. Nie wiem czy opcja dostepna jest w samochodach juz wyprodukowanych ktore sa na stanie magazynu (Magazyn Nissana na Europe znajduje sie w Amsterdamie). Moj Skarb bedzie dopiero produkowany (fabryka znajduje sie w Anglii) tak wiec moj sprzedawca zadzwonil bezposrednio do fabryki Nissana i bez problemu domowil jezyk polski jak juz wspomnialem DARMOWO !. Ksiazke serwisowa czy instrukcje dostane w jezyku polskim a takze niemieckim.

Mala podpowiedz dla przyszlych nabywcow:)

Pozdrowienia od przyszlego (ok. 2miesiecy musze czekac) ale juz szczesliwego nabywcy tego cuda:)

no to poczekamy na fotki komputera pokładowego z j.polskim :) oczywiście jeżeli można Cię prosić o nie :)

Co do instrukcji obsługi w j.polskim i niemieckim - w PL jak zamówisz samochód otrzymasz je po polsku ale jeżeli chcesz to możesz je otrzymać również (instrukcje obsługi) w innym języku :) - tu nie ma problemu - dealer będzie musiał sobie to doliczyć do ceny zakupu samochodu - a książkę gwarancyjną otrzymasz 1 sztukę i zapewne po niemiecku - najwyżej możesz otrzymać wklejki gwarancyjne w jężyku np polskim ale warunki gwarancji itd będą raczej po niemiecku :)

poczekamy na info jak już odbierzesz swojego JUKE :)

Gość Mattll

Dokladnie moj blad naturalnie ksiazke serwisowa dostane w jezyku niemiecki itp. zle napisalem :) Chodzilo naturalnie o instrukcje i komputer pokladowy. Jak tylko odbiore Juke dodam zdjecia.

Pozdrawiam

Gość Edlothe

W mojej wersji Juke, 1.6 117, automat, tekna, 2013

Konsola z nawigacją/radio.. jest już po polsku.

Tryby jazdy i ustawienia klimy bez zmian, czyli po angielsku.

Dokladnie moj blad naturalnie ksiazke serwisowa dostane w jezyku niemiecki itp. zle napisalem :) Chodzilo naturalnie o instrukcje i komputer pokladowy. Jak tylko odbiore Juke dodam zdjecia. Pozdrawiam