Burning Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Witam, przypadkiem w internecie trafiłem na zdjęcie hybrydowej Tino z pięknymi tylnymi lampami.Ponoć hybrydy były tylko w limitowanej serii na rynek japoński, ale widywano je w stanach.Nie o to chodzi - tylne lampy to najsłabszy wizualnie aspekt Tino (poza kształtem myszy w rozmiarze słonia , a te z hybrydy są po prostu boskie! Gdzie takie kupić?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 W Polsce najprawdopodobniej nigdzie ;D szukaj na ebay ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobbe Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Pewnie także nie mają homologacji na EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A wg. mnie są szkaradne... W stylu WT. Ale to tylko opinia. Widziałem już je kiedyś na markplaats.nl jak szukałem Almy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ebay sprawdzony niestety nie ma. Do WT to im daleko moim zdaniem, szczególnie gdyby zmienić przednie lampy na wersje z białymi kierunkami i boczne kierunki na białe. Skoro istnieją w Europie to robi to jakąś nadzieję.. niestety nie umiem po flamandzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Na tablicy masz napis Michigan czyi USA ;DDo Nissanów jest mało a właściwie brak części tuningowych jak lampy,nakładki itp. Jak ocs chcesz to sam se musisz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Światła muszą mieć homologację, więc sam ich nie zrobię. Nie mam wielkiego "ciśnienia" na te lampy, ale uczyniłoby to Nyskę przyjemniejszą dla oka już z dwóch stron, bo na razie jest znośna tylko z przodu Ty jako posiadacz najładniejszego moim zdaniem Nissana zaraz po Skyline nie musisz się tym martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 O dziekuję Pozytyw na początek dnia Niesttey ale lamp sobie zniką nie kupisz. Specjalnie przeszperalem chińskie serwisy aukcyjne i tam także nic nie ma Napisz do JPN. Oni maja takie bajery.http://www.nissan.co.jp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.