Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Almera [N16 2.2 di 110 km] kody blyskowe

Motyl22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem z kodami blyskowymi poneiwaz nie wiem jak je odczytac. Problem polega na tym ze 2 razy na kompie pokazal sie blad p500 czyli czujnik predkosci pojazdu a na blyskowych na zworke bylo 1 migniecie wolne i 4 szybckie. patrzac na forum kody blyskowe do primery td 14 to czujnik predkosci pojazdu. Dobrze rozumuje czy cos nie tak?

problem z checkiem pojawia sie keidy na 3 biegu cisne do 120 i sie zapala. poza tym ze drazni ta kontrolka moje oczy nie odczuwam zadnych spadkow mocy itp.

A na zworke dziala u mnie sposob ze 1.8 gniazdo w obd2 wkladam kabelki wlaczam zaplon i przelacznikiem zwieram iw tym momencie miga jak tylko deaktywuje zworke to przestaje czytac. Ponowne powtorzenie procudury wyswietla wynik 5 dlugich 5 krotkich czyli 55 rozumiem ze brak bledow

pozdrawiam

• 10 miesięcy temu...

witam podlacze sie pod temat jako iz nie znalazlem nigdzie opisu mojego bledu kontrolka zapalila sie wiec zrobilem metode na zworke i mrugnela mi nastepujaco 9 dlugich 5 krotkich 1 dlugi 2 krotkie "9512"

to juz 3 raz w ciagu 2 tygodni po zgaszeniu i odpalaniu blad znika 

gdy sie zapala auto traci moc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...