devon00 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 witam panowie mam blad numer p0011 czyli czujnik zmiennych faz rozrzadu jest do wymiany czy istnieje jakis program w ktorym bede mogl sprawdzic numer czesci czy zostaje mi tylko uprzejmosc panow z serwisu? Rozgladalem sie za tym czujnikiem na allegro ale zaden z tych ktore sa nie jest taki sam jak mam u siebie w aucie...chodzi dokladnie o oznaczenie ktore sklada sie z 8 cyfr ja mam u siebie 3905-4150 wszystkie jakie sa na allegro maja inne numery...ktos sie orientuje czy jest to jakas roznica w tym oznaczeniu? do aut grupy vag jest program Etka czy jest jakis do nissanow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Do Nissana jest program FAST. Mam go z netu, ale teraz jak szukałem jakoś ciężko znaleźć... Z tego co patrzę w FAST to jest tylko jeden czujnik do P12 1.8 we wszystkich rocznikach, taki sam jest też w 1.6. Widocznie te numerki co widać na allegro to są numery seryjne dlatego się różnią. A Nissanowy numer części to 23796AU00B. Edytowane 26 Marca 2013 przez nrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 sam numer seryjny czesci udalo mi sie zlokalizowac na stronie japancarsu 23796-AU000 tylko jak zadzwonilem do kumpla to po wklepaniu tego w kompa nic sie nie pokazuje wiec zostaje albo serwis albo uzywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 sam numer seryjny czesci udalo mi sie zlokalizowac na stronie japancarsu 23796-AU000 tylko jak zadzwonilem do kumpla to po wklepaniu tego w kompa nic sie nie pokazuje wiec zostaje albo serwis albo uzywka ponadto oprócz tych dwóch pasuje też 23796-AU00A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 TU patrzyłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 zakup nowej czesci poza ASO nie wchodzi w gre a szkoda...pozostaje mi rynek czesci uzywanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 a dowiadywałeś się ile w ASO, kosztuje?? bo możesz się zdziwić ile zapłacisz za używkę w porównaniu do ASO, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) 980zl aso uzywka 100zl Edytowane 26 Marca 2013 przez devon00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 czyli jak sprawna to brać używkę, a z drugiej strony to co tam może się popsuć??? może wystrczy wyczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 W nieautoryzowanych sklepach lub serwisach można kupic tez takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 kupilem uzywke zamontowalem jutro jade kasowac blad mam nadzieje ze bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi