Bartezm Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Witam Chciałbym zaprosić wszystkich posiadaczy Xtraila i nie tylko do oddania głosu w ankiecie konkursowej. Nasz model jest reprezentowany prze kolegę loofer i moją skromną osobę Liczymy na solidarność użytkowników naszego modelu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/88118-konkurs-foto-m%C3%B3j-nissan-zima/page-1 Nasze foty: 100_1200.JPG edit by Bartezm: oraz moje: Pozdrawiam Bartezm Edytowane 26 Marca 2013 przez Bartezm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam Chciałbym zaprosić wszystkich posiadaczy Xtraila i nie tylko do oddania głosu w ankiecie konkursowej. Nasz model jest reprezentowany prze kolegę loofer i moją skromną osobę Liczymy na solidarność użytkowników naszego modelu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/88118-konkurs-foto-m%C3%B3j-nissan-zima/page-1 Nasze foty: oraz moje: Pozdrawiam Bartezm Mówisz i masz ale nie wiem czy głosowałem na samochód czy nóżki oszywiscie żartuje więc bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaw Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dołącze swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ktoś mnie ubiegł .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeźnik. Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 odśnieżać x-trailem????? jak???? przecież z jego sprzęgłem on sam się ledwo co po głębszym śniegu ciągnie . a jak podnosisz ten pług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loofer Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 plugu nie podnosze poprostu go pcham x daje sobie swietnie rade nawet w mokrym sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 takie tam z minispotu w Szczecinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crayou Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) ...faceci nie dorastają - zmieniają tylko zabawki Dzięki za spotkanko! Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez crayou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 na coraz droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Niezły tłum widzę Ale liczą się chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crayou Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Totalny sponton, więc kameralnie Wysłane z ZTE Grand X Quad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Niezły tłum widzę Ale liczą się chęci to kiedy do nas dołączysz? spontanu część druga... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Tez bym dolaczyl ale teraz jestem w niomcach. Moze w lipcu, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 to kiedy do nas dołączysz? spontanu część druga... : W sumie.. dlaczego by nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar-pu Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 to kiedy do nas dołączysz? spontanu część druga... : Witam Panowie skąd taka różnica w wysokościach obu autek??? na jakich kołach stoi auto po lewej a na jakich to po prawej? Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/85649-podniesienie-zawieszenie-x-trail/page-3 + 225/70/16 ten niższy to seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jeśli dobrze pamiętam Bartezm ma podniesione zawieszenie + większe opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 auta są równie wysokie he he. Barteza jest jednak jakiś taki ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 coś ode mnie z dzisiejszej sesji dotyczącej rdzy, orurowania bocznego i przyciemniania szyb: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekoludek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dwie fotki mojego w deszczu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Pieniny. W dzien troche zwiedzania, wieczorem troche poza asfalt ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarski Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A pochwalę się swoim Zdjęcie świeżo po zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekoludek Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Lubię ten kolor, niestety ja mam inny trochęTo benzynka, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarski Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak dwu litrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dąb'13 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Ładny kolor. Chyba jeden z ciekawszych, jakie spotkałem. Do tego jasne wnętrze... Dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi