Ekoludek Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja może coś jutro wrzucę jeszcze bo wczoraj wypucowałem więc jak nie będzie padać w nocy to jutro będzie jeszcze czysty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoozva Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 to i ja dołożę swoje trzy grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermioli1 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 To i ja pochwale się swoim X. Kupiony w maju, 2.0 benzyna. W edycji nowożeńcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arizer Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. To mój X -Trail T30 z 2002r w wersji Sport 2.0 benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoozva Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Z okazji pięknego dnia postanowiłem pobrudzić mojego Xtraila. Czysty już mi się nie podobał https://www.youtube.com/watch?v=umtf2fZYTe4 Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez yoozva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_KR Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witam serdecznie to nasz x-trail zaraz po zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 uuuu ten jest piękny. Nowy tłumik i dorobione maskownice na tweetery Panasonica przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 A ja tym razem zapodam fotki BMW.... a co - na niektórych widać nawet kawałek Xa taki tam skrót przez las... i spotkałem zatarasowaną drogę przez beemke - trza było chłopu pomóc. Im dalej w las - tym mniej beeemki... na foto osłona, która dziwnym trafem oddzieliła się od reszty samochodu.. Niestety operacja przeprowadzenia bawarki nie zakończyła się sukcesem ponieważ na ostatniej prostej osiadła na kamieniach zrywając dwie linki holownicze pojedyńczo najpierw a później razem dwie jednocześnie. Współczuję właścicielowi, bo poszedł po traktor.... Informacja dodatkowa - błoto na BMW to tylko połowa... druga część znajdowała się w środku począwszy od głowy kierowcy skończywszy na tylnej szybie. Gość miał cały czas otwarte okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irith Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Może lubił piach w zębach:) Prawdziwy offroadowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 kwiecien br., Termy Uniejow, dziedziniec zamku Arcybiskupow Gnieznienskich ; ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Piękne auto, już takich nie robią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Współczuję właścicielowi, bo poszedł po traktor.... jak mówi stare porzekadło : im bardziej off road-owe auto, tym dalej się idzie po traktor w myśl tej zasady daleko chyba nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 jak mówi stare porzekadło : im bardziej off road-owe auto, tym dalej się idzie po traktor w myśl tej zasady daleko chyba nie miał jakieś 2 kilometry, 400 metrów... ale go podwiozłem a to Cycki po przejeździe przez kałużę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 w tym tygodniu wloczymy sie pod Tatrami, widok z czarnej Gory na Trybsz jeszcze jedno z wczoraj, droga Oswalda Balzera przy Suchym Potoku, na razie pogoda dopisuje, mozna dreptac po szlakach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_KR Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Po bezdrożach w Nowosądeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Zalew Cieszanowicki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonir Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 A ja powiękrzyłem troszkę bagażnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 a mnie dzis taka scenografia sie trafila i nie moglem sie oprzec ; ) X oczywiscie jak zauwazyl ze siegam po 'sluchawke' dyskretnie wystawil nowy lewy 'laczek' jak dziecko, jak dziecko ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonir Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Brawo WY !☺☺ Mój X jest tak brudny że nie pamiętam jaki ma kolor ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 z nudow na wsi... umyty do woskowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonir Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Błyszczy się jak Delfin ☺☺ Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 20 godzin temu, fonir napisał: Błyszczy się jak Delfin forum mialo byc wolne od polityki ; ) Delfin zle mi sie kojarzy ; ) dziekuje i pozdrawiam : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perygrynator Opublikowano 11 Listopada Udostępnij Opublikowano 11 Listopada A tu moje iksy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi