kody Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Witam. Jak w temacie: czy lapa korektora "na pusto" powinna byc luzno a pod obciazeniem sprezyna ja naciaga czy wrecz odwrotnie? Zgubilem sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Bez obciążenia sprężyna powinna być ściśnięta. Ja mam wrażenie , że u Ciebie po zamontowaniu tej przedłużki od mostu - sprężyna jest cały czas rozciągnięta - nawet bez obciążenia. Zdjęcie chyba jest bez obciążenia ? Musiałbyś chyba punkt mocowania spręzyny przesunąć w stronę regulatora albo popuścić srubę na regulatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kody Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Na pace jest okolo 300kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 napięta nie napięta to mało precyzyjne .... zajrzyj do instrukcji jest podane w serwisówce w pliku br.pdf na stronie 15 i 16 dokładnie jak zmierzyć i na ile ustawić, chyba nie ma co zgadywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Po otwarciu drzwi kierowcy przy zawiasach jest naklejona instrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.