Gość rubiwlkp10 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Witam mam problem w mojej primerce p12 2.2 2002 z z tylnymi lampami-brak oświetlenia tzn wymieniałem jedna z żarówek (są dwie) oświetlających tablice rejestracyjną gdyż była spalona po wymianie przestały świecić tylne lampy oraz żadna z żarówek nad tablica również nie świeci.Obie żarówki z nad tablicy są sprawne(sprawdzałem miernikiem)nie sprawdziłem jeszcze dwużarnikowych z tylnich kloszy ale poza tym wszystko działa jak migacze przód/tył ,światła przednie,oświetlenie kabiny,światła stop,wsteczny i przeciwmgielne itp Bezpieczniki tez sprawdzone wszystkie ok. Jakieś pomysły co tu robić?? możliwe jakieś zwarcie?? Z góry dziękuje za odpowiedz Edytowane 27 Marca 2013 przez rubiwlkp10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 popraw masowanie tylnych lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rubiwlkp10 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dzieki za podpowiedz ale jak zwykle w takich sytuacjach proste rozwiazania sa najlepsze,odam tylko ze pojawily sie nowe symptomy ktore pozwolily mi uporac sie z problemem. Brak swiatel pozycyjnych oraz podswietlania zegarow sklonilo mnie do ponownego sprawdzenia bezpiecznikow lecz tym razem pod maska kolo akumulatora ,okazalo sie ze jeden z nich byl przepalony po wymianie wszystko wrocilo do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Generalnie takiesprawy to podstawa i nikt o tym nie pisze bo zakładamy, że zostało to sprawdzone. udanej i przyjemnej eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 udanej i przyjemnej eksploatacji No prosze jaki cwaniak ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Masz cos nowego na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Hyunday Santa Fe Ale nazwa FE mnie odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 H(u)jdaya masz na oku powiadasz ;dfajne są ale z tego to mi się genesis podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Na forum pieszczotliwie nazywaja je Hultajami. Fajny Genesis ale szukam conajmniej kombi. Rodzina. A i ja nie bardzo usiedzę w jednym miejscu i lubię jeździć. ok30kkm rocznie. PZU dało mi nawet obniżke na za dużo kilometrów. Fajnie wyposażają auta w USA szkoda, że europa jest taka blada o Polska w ogóle wypada koszmarnie z wyposażeniem aut salonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Holenderskie pojazdy też nie grzeszą mega wypasem Hultaje a u nas się umówi H(u)jdaje ;PJa też się musze postarać o zniżke bo od zakupu p11.144 zrobiłem nim 14 tys a nie ma roku jeszcze ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ale ja dostałem obniżke wyseny wartości. Bo robiłem za dużo wg nich kilometrów. Nie wiem czy też byś taką chciał obniżkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi