Gość pellee Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witam mam problem z odpalaniem w mrozy,auto dzis sprawdzane było u mechanika swiece są ok elektryka też,przepływ wtrysków też jest ok,akumulator też wymieniałem na nowy,ale przy powyżej -5 jest problem z odpalaniem długo kręci casem załapie aż czasem niecgxce załąpac wogole. może cos z układem paliwowym? co by było warto sprawdzic?? chciałbym to zobic zeby juz nie miec problemow na nastepną zime, bo przy -10 juz mozna sie domyslec ze mi autonie odpali tak miałem tej zimy. Z góry dzieki za odp Almera 1.5 dci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 A filtr paliwa wymieniony?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pellee Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 dzis byłem naprawic rozrusznik ponieważ cały czas cieżko krecił i zawsze było słychac zgrzyt przy odpalaniu,wymienione zostały szczotki i tuleki (tulejki były w bardzo kiepskim stanie)wczesniej długo kręcił czasem bardzo i powoli teraz po regeneracji kreci bardzo szybko i odpala po sekundzie róznica bardzo wielka,może to była cała przyczyna?rozrusznikciekawe tylko w mróż jak będzie kręcił ale napewno lepiej niz wczesniej,zobaczę z czasem czy problem się znow z odpalaniem pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Zapraszamy na opolszczyzne. Jutro znaczy dzisiaj ma byc podobno 15 cm śniegu i do -8 więc sprawdzić Kurde nie wiem czy jajka malować czy choinke wyciągnąć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.