hugh_h Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ja bym proponował lampy waś 410 i 556 wyjdzie dorgo .. ale łatwo schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Drogo to znaczy ile? Bo cennika nie widzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 koło 100 szt ostatnio gdzieś widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 http://www.masterled.pl/manufacturer/was/1/long/name/desc tu masz z cenami mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ale mówicie żeby ledy?... czy to nie będzie trochę pretensjonalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ale dlaczego? ja tu widze same zalety, małe gabaryty, bezobsługowe, modne :-) , itd,itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 no właśnie... modne czyli że odpadają przez pretensjonalność... ma być ponadczasowo i uniwersalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ...modne :-) , itd,itp. I to określenie psuje właśnie cały design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 pomóżcie mi się zdecydować na lampy do przyczepy co ? nie bardzo w temacie forum więc żeby tu nie zaśmiecać więc link i u mnie na stronie można pisać komentarze - liczę na was http://www.hcd-customdevices.pl/index.php/motoryzacja/nissan-stuff/120-jakie-lampy-do-przyczepy-wybrac wracając do świateł ... tak dla informacji o jakości wykonania rożnych firm lampy do przyczepy wybrane - firma fristom na pierwszy rzut oka porządne, na drugi już nie styki żarówek są bardzo delikatne i miękkie, a co najgorsze otwory na żarówki są ZA MAŁE żarówki wchodzą tak ciasno że zastanawiałem się czy nie urwę bańki po tym jak mi się już udało jedną P21W wcisnąć. niestety całe mocowanie zrobione i gotowe jest pod te lampy no trudno, w ostatecznie lekko rozwierciłem gniazdo pod żarówkę, w zasadzie wystarczyło zebrać lekko nierówności, nie można za dużo bo styki nie dociskają żarówki jak być powinno, tak czy siak nie jest to tak jak być powinno. pozycyjne przednie - tu otwory pod żarówkę dobre ale styki tez ledwo ledwo, za którymś razem udało się je tak podgiąć żeby działało, obrysowa narożna firmy dobrowolscy - wszystko by było ok gdyby nie to że guma jest popękana - na obydwu tak samo jakaś wada produkcyjna obrysowa boczna fristom - generalnie dobra gdyby nie to że to chyba tylko projektant wie pod jaką śrubę przewidział mocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi