Mateus350Z Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Coraz cześciej na forum mówi się o spotkaniu rozpoczynającym sezon Co byście powiedzieli na spotkanie ogólnopolskie? Może byśmy wynajeli tor w radomiu ,może ułęż? Ma ktoś doświadczenie w organizacji takiej imprezy? Ile osób by się pisało na takie spotkanie z dobrym upalaniem? POZDRAWIAMMATEUSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 dla ochotników z warszawy, jak się jedzie na Terespol / Mińsk mazowiecki jest obwodnica i wcześniej można gdzieś się umówić na stacji orlen?nie pamiętam nazwy, ale chyba orlen po prawej stronie jadąc od warszawy na Mińsk - za Zakrętem, jest parking, a potem można polecieć - ja tam jeździłem i 260 da się polecieć http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,20-kilometrow-a2-obwodnica-minska-otwarta,56139.html czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Może poprostu wybierzemy jakiś termin trackday i wszyscy spotkamy sie na torze w Poznaniu albo w Kielcach? Bedzie taniej a i tak pewnie duzo ludzi nie przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Lepiej na Ułęż. Nowa trasa 5km, nie ma limitu hałasu, dużo bliżej i o połowę taniej Proponowałem to na fejsie ale odzewu brak. Zresztą dopóki nie zrobi się sucho to jazda nie ma sensu. tomoakatomi, żeby złapać się z kreski czy rolki to nie trzeba pod Mińsk jechać. Jeździć po 260 na prostej... łeee znam lepsze sposoby żeby paliwo wyjeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 poznań by był ok przyokazji jakieś imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 na poznan sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tomasz, zapewne sama jazda do Ułęży nie spali paliwa - ok 140km w jedną stronę , do Poznania jeszcze więcej nikomu się nie dogodzi, a osobiście widzę, że to nie realne momentami żeby coś się zrodziło - jak nie urok to sraczka będzie coś zorganizowane to super, nie to chętnie z paroma osobami zrobię pojeżdżawkę z tytułu wiosny i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hortex Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 organizuje zlot 14 kwietnia, każdy nissan będzie bardzo mile widziany więcej informacji https://www.facebook.com/events/267709046696615/?fref=ts jak coś pytajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja się chętnie piszę na Ułęż. Kaja Widawska ustawia fajny tor- i robi dość często eventy. Poznań też-choć to droga impreza. Aktualnie albo z Warsaw Speed Team albo przez tptd. Wczoraj zakupiłem Toyo R888 na przód. Z tyłu Toyo RR1-możemy śmigać A na zlot też się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 21 jest sss na bemowie czyli krecha 1/4 chetnie pisze sie na poznan albo kielce, na ulez szkoda mi opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) No to widzimy się w Poznaniu. Ja co do Kielc odpadam-strasznie nudny tor jak dla mnie. Byłem w zeszłym roku testować SLS AMG i nie było tam gdzie pogonić. Sekcja kartingowa bardzo krótka- długi tor bez zakrętów-trzeba między pachołkami ganiać. Trzeba ustalić jakiś termin na Poznań. Fajnie będzie poganiać zbliżonymi do siebie autami-będzie skala odniesienia. Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez Tokyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Poznań to koniecznie 12 maja Wst.net.pl Jedziemy bardzo dużą ekipą z wawy. Będziemy mieć miejsce na busie jak by ktoś potrzebował wziąć koła z innymi oponami Pzdr A jak nie to do zobaczenia w niedziele na bemowie Każdy ma blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Spotykamy się małą grupą w niedzielę 28.04 na cargo-okęcie (wirażowa) - jakby ktoś miał ochotę to zapraszamy PZDR Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja się chętnie spotkam w niedzielę- ale przecież teren Cargo jest odgrodzony szlabanami- nie ma tam gdzie zaparkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Odpuszczamy przez pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Panowie. To kiedy robimy meeting z naszymi Z-kami? Może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jutro jest jakaś ułęż ale nie wiem czy jechać bo może być problem z powrotem jak ludzie z majowki zaczną wracać jak nie pojadę to sie pisze na jutro Pozdro Dziś spot 21 pod wiaduktem na cargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Czyli dziś 21 Cargo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) Tu ktoś rozpoczął sezon Edytowane 11 Maja 2013 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 nie powiem kim trzeba byc aby stawiac auta na torze...niedawno u nas w okolicy tez straciła życie 370z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Dziś o 20 będziemy pod wiaduktem testów cześć 2 jak ktoś chętny to zapraszamy na spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jestem http://www.tptd.pl/6ed2013.php Panowie- wrzucam konkretny termin- 25 maja Tor Poznań.. Jest juz kilka Zetek zarejestrowanych- będzie punkt odniesienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 O Kurde do za 5 dni - piszę się Ktoś jedzie coś wiadomo ?? Ja na pewno jadę w cyklu impres WST 2.06.2013 mamy kolejną rundę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Niestety w Poznaniu 25 maja zmowu ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Teraz wybieramy się ekipą Nissanów 2.06.2013 Dołączy się ktoś ?? 15-tego jakiś 370Z GT Black był może to ktoś od nas, nie przywitałem się z panem niestety... Za to pamiątkowy filmik mam z tego eventu na którym jest ta zetka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi