luxs Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam. Po rozmowie miałem przyjemność posłuchać muzyki bez kabla AUX Tym razem postanowiłem to nagrać: http://biurolabo.pl/nissan/QQBT.mp4 Czy umiecie to wywołać ? Co prawda jakość dźwięku pozostawia wiele do życzenia, ale czasami na krótkim dystansie zamiast szukać kabla wolałbym coś wcisnąć żeby posłuchać dobrej nuty. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez ranger Poprawiony link do materiału video. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie bardzo rozumiem, o co pytasz? Mam sparowanego iPhona i bez najmniejszego problemu mogę słuchać muzyki z telefonu przez bluetooth. Po podłączeniu się do Nissan Connect po prostu klikam dwa razy AUX (mam też podłączonego pendriva) i pojawia mi się iPhone. Klikam "play" i tyle, gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxs Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie mam nissan connecta. Tak jak na video... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Na tym video?... Następnym razem może jednak zwyczajnie napisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Vosh, skasuj sobie 'czy' w linku za rozszerzeniem .mp4 Mi też to nie działało ale teraz zauważyłem jak dodałeś screena Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgadza się, tylko czy ja muszę o tym wiedzieć? luxs jest bardzo wymagający w stosunku do innych a moja prywatna wróżka jest na urlopie akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Na zamieszczonym video widać, że radio zachowuje się jak być rozmawiał przez telefon. Zatem aby osiągnąć wspomniany efekt, raczej trzeba coś ustawić w samym telefonie - o ile dają taką możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zwykła pomyłka Luxs popraw link w pierwszym poście, dodaj spację po linku. Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxs Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 próbowałem poprawić ten link ale nie da rady, a w edytorze wszystko wygląda normalnie, ja tam magik też nie jestem ;D U mnie telefon nie daje możliwości ustawienia strumienia audio po BT, a nawet jak inny SE miał to nie działał, Zaciął się dziwnie w trybie rozmowy mimo, że ją skończyłem i nie pierwszy raz ciekawe czy da radę to wywołać. Wciśnij TA + 1 i później zmieniaj numery radia... Dziwne nazwy masz, a czasami pierwszą pozycję z książki telefonicznej? TA + 2 i widać inne nazwy zamiast radia np. 000000000000000 Przypadkiem odkryłem u siebie takiego buga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Zatem aby osiągnąć wspomniany efekt, raczej trzeba coś ustawić w samym telefonie - o ile dają taką możliwość. Też tak uważam. W iPhonie po podłączeniu przez bluetooth mogę wybrać, gdzie ma być odtwarzany strumień audio - w telefonie, czy np. w Nissan Connect. Jeszcze jedno mi przychodzi do głowy - podejrzewam, że radio musi obsługiwać bluetooth A2DP. Mam słuchawkę do ucha, która nie obsługuje A2DP i niestety do niej nie mogę skierować strumienia audio. Może o to w tym chodzi? Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Vosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 I jak tu nie kochać Nissana skoro zwykła usterka objawia się tym, że sprzęt w aucie nagle nabywa dodatkową funkcjonalność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxs Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 tylko szkoda, że zawsze zadziała w najmniej odpowiednim momencie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perinoid Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Szkoda, że nie działa tak po prostu... Wytaptalkowane z GT-i9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxs Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mogłby ktoś z uprawnieniami naprawić link? Nie mogę "czy" się pozbyć. Link na nowo też wpisywałem, ale i tak łapie czy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mogłby ktoś z uprawnieniami naprawić link? Nie mogę "czy" się pozbyć. Link na nowo też wpisywałem, ale i tak łapie czy... Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxs Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dziękówka za natychmiastowa pomoc ranger. Teraz nawet mniej obeznani mogą zapoznać sie z materiałem video Więc wygląda na to, źe mój QQ ma wyjątkowe funkcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudzoziemka1 Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 @Vosh kocham Cię człowieku, męczyłam się bez muzyki pół roku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi