Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Strumień audio bluetooth przypadkowo

luxs
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Po rozmowie miałem przyjemność posłuchać muzyki bez kabla AUX Tym razem postanowiłem to nagrać:

http://biurolabo.pl/nissan/QQBT.mp4

Czy umiecie to wywołać ?

Co prawda jakość dźwięku pozostawia wiele do życzenia, ale czasami na krótkim dystansie zamiast szukać kabla wolałbym coś wcisnąć żeby posłuchać dobrej nuty.

Edytowane przez ranger
Poprawiony link do materiału video.

Nie bardzo rozumiem, o co pytasz? Mam sparowanego iPhona i bez najmniejszego problemu mogę słuchać muzyki z telefonu przez bluetooth. Po podłączeniu się do Nissan Connect po prostu klikam dwa razy AUX (mam też podłączonego pendriva) i pojawia mi się iPhone. Klikam "play" i tyle, gra :)

Vosh, skasuj sobie 'czy' w linku za rozszerzeniem .mp4 :) Mi też to nie działało ale teraz zauważyłem jak dodałeś screena :D

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Zgadza się, tylko czy ja muszę o tym wiedzieć? ;) luxs jest bardzo wymagający w stosunku do innych a moja prywatna wróżka jest na urlopie akurat ;)

Na zamieszczonym video widać, że radio zachowuje się jak być rozmawiał przez telefon. Zatem aby osiągnąć wspomniany efekt, raczej trzeba coś ustawić w samym telefonie - o ile dają taką możliwość.

Zwykła pomyłka :)

Luxs popraw link w pierwszym poście, dodaj spację po linku.

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

próbowałem poprawić ten link ale nie da rady, a w edytorze wszystko wygląda normalnie, ja tam magik też nie jestem ;D

U mnie telefon nie daje możliwości ustawienia strumienia audio po BT, a nawet jak inny SE miał to nie działał,

Zaciął się dziwnie w trybie rozmowy mimo, że ją skończyłem i nie pierwszy raz ciekawe czy da radę to wywołać.

Wciśnij TA + 1 i później zmieniaj numery radia... Dziwne nazwy masz, a czasami pierwszą pozycję z książki telefonicznej?

TA + 2 i widać inne nazwy zamiast radia :D np. 000000000000000

Przypadkiem odkryłem u siebie takiego buga.

Zatem aby osiągnąć wspomniany efekt, raczej trzeba coś ustawić w samym telefonie - o ile dają taką możliwość.

Też tak uważam. W iPhonie po podłączeniu przez bluetooth mogę wybrać, gdzie ma być odtwarzany strumień audio - w telefonie, czy np. w Nissan Connect.

Jeszcze jedno mi przychodzi do głowy - podejrzewam, że radio musi obsługiwać bluetooth A2DP. Mam słuchawkę do ucha, która nie obsługuje A2DP i niestety do niej nie mogę skierować strumienia audio. Może o to w tym chodzi?

post-61360-0-59113700-1365053800_thumb.jpg

Edytowane przez Vosh

I jak tu nie kochać Nissana skoro zwykła usterka objawia się tym, że sprzęt w aucie nagle nabywa dodatkową funkcjonalność...

Mogłby ktoś z uprawnieniami naprawić link? Nie mogę "czy" się pozbyć. Link na nowo też wpisywałem, ale i tak łapie czy...

Dziękówka za natychmiastowa pomoc ranger. Teraz nawet mniej obeznani mogą zapoznać sie z materiałem video :)

Więc wygląda na to, źe mój QQ ma wyjątkowe funkcje

• 8 lat później...