karibox1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 czy wystarczy dodać lusterka czy trzeba przerabiać instalację i przełącznik? czy będą się też składać? t30 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Co rozumiesz przez "składać" elektrycznie ? nie , ręcznie tak, podgrzewane również można złożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Chodzi mi o to czy do t30 ze zwykłymi lusterkami wystarczy założyć kompletne grzane i cieszyć się czy trzeba przerabiać instację? Może też ktos wie czy można je też składać elektrycznie jak to mam miejsce w lagunach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekKol Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Fabrycznie też nie posiadam podgrzewanych lusterek i ciekawi mnie czy podłączając lusterka z matą grzewczą wystarczy podłączyć się pod oryginalną kostkę w drzwiach i uruchomię wtedy grzanie przyciskiem grzania tylnych szyb, czy trzeba przerabiać instalację?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Czy instalacja jest pociągnięta to nie wiem , ale elektrycznie składać się nie będą bez wymiany na elektrycznie składane. I tu znowu rodzi się pytanie czy X z normalnymi lusterkami ma instalacje przygotowaną do tych elektrycznie składanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jedyny sposób na sprawdzenie wiązki od grzania to dostać się do lusterka i jeśli są tam kable to sprawdzać czy po włączeniu grzania szyby pojawia się tam jakieś napięcie. Jeśli jest więcej niż dwa kable przy lusterku to jest duża szansa że i sterowanie składaniem będzie. Trzeba by jeszcze sprawdzić czy wiązka od składania jest też przy przyciskach od regulacji lusterek (przy lewym kolanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ok zajrze w weekend pod tapicerkę drzwi i pod przełącznik lusterek no niestety mam tylko 2 kabelki. Podobno na 7 pinów są lusterka grzane i składane. Zatem trzeba przerabiać instalacje :[ na alle znalazłem włącznik za 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.