preston81 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam , padłami świeca w 2009 wymienilem tylko 1 nie działająca i było ok do wczoraj , powinienem wymienic komplet czy znow tylko 1 jak to wpływa na eksploatacje ?? MITEM jest że po wymianie 1 szt zaczna padac inne ale nie wiem jak się to ma do całości w koncu służą tylko do nagrzania paliwa ... Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez preston81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ja w listopadzie wymieniłem jedną , i do dziś wszystko ok ... Ale jak masz kase to bierz 4 i bedziesz miał spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 czyli wymieniam jedną skoro nie ma to wpływu na działanie auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 od wymiany tej jednej ok 11tyś km i jak ta lala ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) ja na swojej zrobilem z 20 tysi i znow padla 1 szt, btw probowalem dodac tresc do mojego postu znow forum kuleje.... Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez preston81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja wymieniałem po sztuce. W zalezności od potrzeby aż wszystkie były BERU i skończyłsię problem ze swiecami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 wiecie moze jaki moze byc dopuszczalny luz na dwumasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 http://forum.nissanklub.pl/index.php/shoutbox/ Ale luzu nie powinno być bo to musi sztywno chodzić na sprężynach. Luz wybija z równomiernośi rytmu pracy klekota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 U mnie było tak że padła jedna i nie wymieniałem i potrafiło w ciągu dwóch tygodni spalić się 3 . Pojechałem do mechanika który powiedział że jak się spali jedna świeca w dci to trzeba szybko wymienić tą świece tak aby auto nie paliło na 3 . Ja bym na twoim miejscu wymienił jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 juz wymienilem 1 SZT jest ok mam nadzieje bedzie nadal , sprzeglo nowe chodzi pieknie nie mam zadnych spadkow mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 to sie ciesz i jeździ dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 juz wymienilem 1 SZT jest ok mam nadzieje bedzie nadal , sprzeglo nowe chodzi pieknie nie mam zadnych spadkow mocy Pochwal się o ile jesteś biedniejszy na tym sprzęgle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 1100+swieczka=1150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no ale auto teraz masz jak żyleta. Dopytuje się trochę bo chyba też czeka mnie wymiana sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 zyleta tylko jest jedno ALE maly luz na dwumasie czyli powoli kwalifikuje sie do wymiany poki co nie ma zadnych oznak ale moze sie okazac ze wkrotce mnie to spotka no coz juz chyba wszystko wymienilem w tym aucie wymienie tez dwumase jak bedzie trzeba nie wiem czy ktos regenerowal i czy byl z tego zadowolony slyszalem ze slabo wypada regeneracja, a co do sprzegla powinienem je wrzucic przez przednia szybe mojemu bylemu mechanikowi ktory jest beztalenciem i nie potrafil zdiagnozowac auta a jak mowilem mu ze jak na moje sprzeglo jest walniete to sie smial.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To idź po zwrot kosztów lub rekompensatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 albo bęcki mu daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 i co mi to da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zapytaj. To nie kosztuje a możę nóż widelec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 kolo byl jeszcze obrazony ze mam pretensje zenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 mówiłem jak bym się zachował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 kolo byl jeszcze obrazony ze mam pretensje zenada Zostaw na niego namiary i opisz jak cie wytytkał w poście o serwisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi