Pilot9314 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Koledzy pomocy... mam do wymiany przewód od turbo ten górny, znajduje się zaraz pod przewodem powietrza idącym od przepływomierza. Ma on kształt takiego kolanka jakby. Sorry że bez zdjęcia. Otóż problem polega na tym że chciałem ów przewód kupić w sklepie motoryzacyjnym a powiedzieli że potrzebne im do zamówienia numeru, które są na tym przewodzie. Nie wiem jak u Was ,ale ja swój zdemontowałem i nie ma tam żadnych numerów. Wie ktoś z Was coś w tym temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 TU patrzyłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dzięki za link. Nie patrzyłem. Ale szczrze mówiąc nie widze tu tego przewodu O ten przewód dokładnie mi chodzi.Jest to chyba ten przewód : http://allegro.pl/nissan-almera-n16-2-2-di-przewod-rura-powietrza-i3122970441.htmlKOD : 14463... ale pewny nie jestem do końca, ten na zdjęciu jest takjakby profilowany (skręcony w jednym miejscu) a ten to zwykłe proste kolanko sam już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.