preston81 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 czy regenerował juz ktoś Dwumase? Mechanik przy wymianie sprzegła poinformowal mnie ze mam luz na DKZ jakies 20mm w prawo i 20mm w lewo wyczytalem ze nowe koła maja jakies max 6mm skoku , a zjechane totalnie sie kreca , walą pukają i słychać to na maxa u mnie pokico nic ni e slychac i nie ma drgan na budzie nie wiem czy to robic cz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jeśli poszła dwumasa to napewno poczujesz większe drgania pracy diesla niż dotychczas. NApewno po dodaniu gazu już przy 1000-1200obr/min drgania ustaną. Jeśli poszła dwumasa to napewno poczujesz większe drgania pracy diesla niż dotychczas. NApewno po dodaniu gazu już przy 1000-1200obr/min drgania ustaną. Jeśli poszła dwumasa to napewno poczujesz większe drgania pracy diesla niż dotychczas. NApewno po dodaniu gazu już przy 1000-1200obr/min drgania ustaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 brak drgań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 k**wa mać podejrzewam że mnie też czeka taka naprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 najgorsza jest cena dwumasy jak bylaby normalna to bym wzial od razu na klate ale ponad 2klocki za kawal żelastwa jak jeszcze nie musze to sie uspokoje pewnie sporo przejade jeszcze nic mi nie puka nie wali nie drga nie bede sie martwic na zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.