Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

kolakiki

Rekomendowane odpowiedzi

wycieraczki pracują ciągle, nie ma regulacji prędkości,parkują wtedy gdy sięje wyłączy i w dowolnym miejscu w zależności od wyłączenia proszę o radę czy samemu można coś zrobić

nie rozumiem tego co napisałeś,jak pracują ciągle po włączeniu silnika ciągle pracują czy jak ? jak siedzisz przed kierownica to po prawej stronie masz włącznik i wyłącznik wycieraczek,raz w dół średnia szybkość,drugi raz w dół szybka szybkość,na pokrętle od siebie spryskiwacz tylnej szyby,do siebie wycieraczka tylnej szyby i tyle, opisz to może jaśniej.

nie rozumiem tego co napisałeś,jak pracują ciągle po włączeniu silnika ciągle pracują czy jak ? jak siedzisz przed kierownica to po prawej stronie masz włącznik i wyłącznik wycieraczek,raz w dół średnia szybkość,drugi raz w dół szybka szybkość,na pokrętle od siebie spryskiwacz tylnej szyby,do siebie wycieraczka tylnej szyby i tyle, opisz to może jaśniej.

może nie dokładnie napisałem po włączeniu  włącznikiem przy kierownicy pracują cały czas bez względu na to czy włączona jest praca przerywana czy ciągła po wyłączeniu nie schodzą do dołu szyby i tam "parkują" tylko stają w tym miejscu w którym się je wyłączy, spryskiwacz i tylna szyba / wycieraczka/ pracuje poprawnie

może nie dokładnie napisałem po włączeniu włącznikiem przy kierownicy bez względu czy praca szybka czy przerywana pracują ciągle, po wyłączeniu zatrzymują sie tam gdzie w danej chwili są nie schodzą do dołu szyby gdzie powinny " parkować", wycieraczka dylna i spryskiwacze pracują prawidłowo

może silniczki wycieraczek przednich już kończą swój żywot,lub ktoś wcześniej może montował coś i odkręcał całe ramiona wycieraczek i źle wkręcił,ja w mikrze k10 źle wkręciłem i tez mi inaczej hamowali

może silniczki wycieraczek przednich już kończą swój żywot,lub ktoś wcześniej może montował coś i odkręcał całe ramiona wycieraczek i źle wkręcił,ja w mikrze k10 źle wkręciłem i tez mi inaczej hamowali

nikt  nic nie grzebał to zrobiło się po zimie samochód stoi na parkingu pod blokiem, żona nim jeżdzi i pewnie zamiast usunąć śnieg lub lód skrobaczką robiła to wycieraczkami i może to z tego coś się zrobiło, ponieważ mam nogę w gipsie i nie bardzo mogę chodzić nie mogę na razie nic zobaczyć ale dziękuję za zainteresowanie

nie możliwe ja tez zawsze wycieraczkami jak mi sie nie chce skrobaczką i wycieraczki  hulają, od tego wycierania śniegu najwyżej mogą puść pióra ale nie całe ramiona,pierwsze słyszę,jeśli nikt nie grzebał to coś z elektryką lub silniczki wycieraczek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...