SaLepsi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam, Zostałem właśnie właścicielem Primery 2.0 P11 przed liftem, chciałbym wymienić olej w automatycznej skrzyni biegów co mam kupić? czekam na waszą pomoc Pozdrawiam Roman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 szukajcie a znajdziecie masz na tacy, wiem że szukajka nie działa najlepiej na forum ale troszkę wysiłku by Ci nie zaszkodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie jest to dokładnie to co trzeba kup texaco 26 zł za flaszkę 5 flaszek to jest zgodne z drexonem 2 bądź nawet z 3 wiec ok mam taki wlany z tysiąc zrobione zmienia lepiej jak przed zmianą autko identyko ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaLepsi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dzieki a możesz podać pełną nazwę tego texaco ? a jakies filtry tam się wymienia ????? sorry za te pytania ale naprawdę o automacie nie mam pojęcia ale jeździ się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no jak luknę poznałem po butelce ten http://allegro.pl/olej-texaco-texamatic-7045-e-1l-dexron-iii-w-wa-i3080841263.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.