Gość traxxos Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam. Mam problem, otóż po włączeniu klimatyzacji w mojej P11(2000 r, 2.0 TD) chłodzi ona tylko środkowym nawiewem a cala reszta grzeje i to dość mocno, nie ważne jak się ustawi temperaturę to i tak grzeje. Czy ktoś miał z tym problem i mógłby mi pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 sprawdź termistor koło kierownicy, taka mała krateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość traxxos Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A co dokładniej w niej sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 zmierzyć wartość, wyczyścić i sprawdzić, czy się nie wypięła kostka z przewodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 A filtr kabinowy kiedy był wymieniany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość traxxos Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 byl wymieniany tydzien temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.