Finetto Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Koledzy pomocy!Dziś rano wymieniłem filtr powietrza przed chwilą wróciłem z przejażdżki i mam problem primka nie trzyma wolnych obrotów.Co może być podpowiedzcie coś, czy ma to związek z wymianą filtra?Jestem umówiony na za tydzień z magikiem na wymianę płynów i innych takich ale muszę czymś śmigać. Pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 przy wymianie, nie wywaliłeś jakiejś przysłony, albo nie zmieniłeś dolotu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finetto Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nic z tych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 na LPG i PB jest tak samo?? jaka instalacja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finetto Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 LPG 1gen. Problem ogranięty wystarczyło podregulować na reduktorze, w życiu bym nie wpadł na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.