w-t-z Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kupiłem Terrano II rok temu i dopiero teraz dostrzegłem nietypowy wpis o masie ciągnionej przyczepki tj. O1-3000kg -------maksymalna masa całkowita przyczepy z hamulcem w kg O2-brak wpisu------maksymalna masa całkowita przyczepy bez hamulca w kg Czy wy macie podobne wpisy? Mnie się wydaje że w pozycji O2 powinno być wpisane 750kg, Jeśli jest żle to jak to skorygować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 tak O2 powinno być 750 kg jednak bym się tym akurat nie przejmował wcale, i nic nie robił, jak się uprzesz to procedura jest taka ze na stacji diagnostycznej po przeglądzie wydają ci papier i z nim jedziesz WK a może na początek w ramach przywitania napiszesz coś o sobie i aucie np w wątku moje terrano ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja też nie mam nic w dowodzie wpisane ps. napisz coś o swoim autku, jakieś fotki dodaj tak jak kolega hugh wyżej napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-t-z Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dzięki koledzy za informację czyli nie tylko ja mam w O2 nic nie wpisane. Odnośnie terrano to jest autko z 20003 z silnikiem 3,0 jak do tej pory odpukać w niemalowane jeżdzi pięknie nie miałem z nim żadych problemów. Służy mi do jazdy codziennej jak również na wypady cotygodniowe na moje "rancho" w Beskid Wyspowy. Zrobiłem w niecały rok 12000 km. To forum przeglądam i czytam gdzie dowiaduję się sprawach o których czasem nie miałem żadnego pojęcia. Z powazaniem dla wszystkich którzy piszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cww Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam U mnie jest: O1 2800 kg, O2 750 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 U mnie w 2.7 TDi i w 2.4 benz są wpisane obie pozycje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.