Lucek158 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam, i znowu problemy z primerą, co jakiś czas mam tak że jak odpalam auto to świeci check, nie reaguje na pedał gazu, jeśli reaguje to do pewnej granicy obrotów i odcina, lub raz miałem tak że auto zapalało na sekundę i od razu gasło i tak w kółko aż odczekałem z 5 minut i normalnie odpalił, załączam film żeby to zobrazować, może ktoś miał coś podobnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 zrób autodiagnostykę i odczytaj kod błędu - po co zgadywać w ciemno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekHS Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 czyli masz do wymiany auto... oczywiście żartuję, najpierw podepnij kompa szkoda czasu na nagrywania filmów i zgadywanie co jest nie tak, przyczyn może być wiele.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucek158 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Diagnostyka pokazuje 43 i 21, możliwe że to są problemy pompy wtryskowej która mi szwankuje od dawien dawna, ale nie aż tak, trochę się boję że może coś z paskiem na rozządzie bo już były problemy podobne przed pęknięciem i zniszczeniem połowy silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.