Gość Chińczyk Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Pytanie takie jak w tamacie. Czy znacie jakies programy do tuningu wirtualnego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 www.alcar.pl tam sie felgi dobiera do auta pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Wszystko zwiazane z grafika zrobisz w jednym programie: Adobe Photoshop CS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Wszystko zwiazane z grafika zrobisz w jednym programie: Adobe Photoshop CS. Heh, ja to wiem, tylko zebym jeszcze umial dobrze go obslugiwac :D:D POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KSz77 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 http://www.motoricus.pl/felgi/index.php?PH...d810d7b517fe07a pewnie już było pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Pytanie takie jak w tamacie. Czy znacie jakies programy do tuningu wirtualnego????polecam paint shop pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 zdecydowanie photoshop 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PetR Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 lub darmowy GIMP 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 beka bo wg tych programikow on line to do k11 pasuja 15" nie powiem fajnie wyglada .. ale chyabz z opanami 50mm a to juz zabojcze na nasze drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 beka bo wg tych programikow on line to do k11 pasuja 15" nie powiem fajnie wyglada .. ale chyabz z opanami 50mm a to juz zabojcze na nasze drogi Aha.................................... Chyba pomyliłeś tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciulek Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Panowie photshop to program 2d zrobicie w nim jedynie kosmetyczne przeróbki... Polecam 3ds max lub Maya2 - niestety te programy to długie lata nauki.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Witam może program Tuning Car Studio PL jest na płycie PCWK z 10/2006 lub na stronie http://torrenty.org/torrent/58979 nie sprawdzałem go więc nie wiem na jakim jest poziomie bo jest wymagane min.512MB pamięci a mam tylko 392 wiec szkoda nerwów ale z opisu wygląda że jest przygotowany do takich przeróbek :564: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi