karibox1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam chciałbym nieśmiało zapytać czy u Was też łuszczy się lakier na wszystkich felgach i co z tym robicie. Wymyśliłem żeby wyszlifować na mokro ale nie całe tylko na gładko i dać grubiej podkład i lakier i klar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hispan Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam chciałbym nieśmiało zapytać czy u Was też łuszczy się lakier na wszystkich felgach i co z tym robicie. Wymyśliłem żeby wyszlifować na mokro ale nie całe tylko na gładko i dać grubiej podkład i lakier i klar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Szkoda twojej roboty, popytaj oponiarzy można za 4 stówki proszkowo pomalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hispan Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam chciałbym nieśmiało zapytać czy u Was też łuszczy się lakier na wszystkich felgach i co z tym robicie. Wymyśliłem żeby wyszlifować na mokro ale nie całe tylko na gładko i dać grubiej podkład i lakier i klar. Witam chciałbym nieśmiało zapytać czy u Was też łuszczy się lakier na wszystkich felgach i co z tym robicie. Wymyśliłem żeby wyszlifować na mokro ale nie całe tylko na gładko i dać grubiej podkład i lakier i klar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ok zapytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonMP Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A koledze hispanowi to o co chodzi, że się nieśmiało zapytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ma problem z przeglądarką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumiak Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Szkoda twojej roboty, popytaj oponiarzy można za 4 stówki proszkowo pomalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 @Pumiak, wyczyść przeglądarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.