Gość Patafiano Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam Kolegow. Mam Nissana Primerke od niedawna. Dzięki wam wiele dowiedziałem się na temat auta. Ale nie znalazłem tematu dodatkowego pilota. Leży sobie w schowku. Ma zasilanie na dwie baterie paluszki. Do czego służy to ustrojstwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 foto wklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patafiano Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Oto zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Wygląda na pilot do sterowania nawigacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patafiano Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dziekuje za podpowiedzi. Szkoda tylko że navi nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.