Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

elektryka wariuje

Gość pitero891

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam primke w td... Problem jest dość dziwny bo instalacja elektryczna mi wariuje.... Jak włączam zapłon to skacze mi prędkościomierz i przsestaje dopiero jak rusze autem albo centralka zamyka się i otwiera.... wskazówka od paliwa raz działa raz nie... 

i tak za każdym razem coś innego... za każdym razem jak włącze zapłon mam jakiś problem... Czy ktoś może miał już z tym do czynienia???

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...

Przyłączę się do tematu, P10...po przejechaniu kilkuset metrów coś zaczyna w desce bądź za nią szczerkać , spada obrotomierz, brak kierunkowskazów zapala się kontrolka abs, po wyłączeniu i ponownym zapaleniu jest ok, czy to może być brak masy czy reg napięcia siada???

• 1 miesiąc temu...

Nie podlaczyliscie czegos dodatkowego albo nie podpinaliscie radio? Ja tak kiedys mialem ze wyjmowalem radio i pozniej spowrotem je wlozylem bez zadnych odpinania kabli i mialem cos takiego ze wgl radia nie moglem wylaczyc i bez zaplonu moglem wlaczac dmuchawe kierunki doslownie wszystko ale pompa i na cewkach pradu nie bylo. Wina polegala na tym ze radio bylo zle podlaczone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...