karkosz Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Witam szanownych kolegów z forum. Jestem posiadaczem Tyranka z 94 r.(z salonu wyjechał pod koniec 95 r.) z benzynowym silnikiem 2,4 12V. Autko na już najechane ok. 240 tyś. km. i słychać wyciągnięty łańcuch rozrządu, jestem własnie na etapie planowania jego wymiany, w moich zaprzyjaźnionych sklepach mają tylko dostępny zestaw od JC oraz OSK za ok. 800zł. Jeśli któryś z kolegów wymieniał rozrząd w swoim autku i jest zadowolony proszę podajcie producenta, z tego co doczytałem się problem jest z dobrymi jakościowo ślizgami, interesuje mnie taki na którym zrobiłbym chociaż następne 150 tys.km. Pozdrawiam. Witam szanownych kolegów z forum. Jestem posiadaczem Tyranka z 94 r.(z salonu wyjechał pod koniec 95 r.) z benzynowym silnikiem 2,4 12V. Autko na już najechane ok. 240 tyś. km. i słychać wyciągnięty łańcuch rozrządu, jestem własnie na etapie planowania jego wymiany, w moich zaprzyjaźnionych sklepach mają tylko dostępny zestaw od JC oraz OSK za ok. 800zł. Jeśli któryś z kolegów wymieniał rozrząd w swoim autku i jest zadowolony proszę podajcie producenta, z tego co doczytałem się problem jest z dobrymi jakościowo ślizgami, interesuje mnie taki na którym zrobiłbym chociaż następne 150 tys.km. Pozdrawiam. Czyli nikt nie wymieniał łańcucha rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawix Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam szanownych kolegów z forum. Jestem posiadaczem Tyranka z 94 r.(z salonu wyjechał pod koniec 95 r.) z benzynowym silnikiem 2,4 12V. Autko na już najechane ok. 240 tyś. km. i słychać wyciągnięty łańcuch rozrządu, jestem własnie na etapie planowania jego wymiany, w moich zaprzyjaźnionych sklepach mają tylko dostępny zestaw od JC oraz OSK za ok. 800zł. Jeśli któryś z kolegów wymieniał rozrząd w swoim autku i jest zadowolony proszę podajcie producenta, z tego co doczytałem się problem jest z dobrymi jakościowo ślizgami, interesuje mnie taki na którym zrobiłbym chociaż następne 150 tys.km. Pozdrawiam. Czyli nikt nie wymieniał łańcucha rozumiem. Witaj, Mój ma również trochę już wyciągnięty łańcuch, ale z tego co rozmawiałem zew znajomym mechanikiem w grę wchodzi tylko oryginalny zestaw (prznajmniej w mim przypadku) - no nchyba, że masz zamiar go zchandlować. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.