Gość przemo1983 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 witam, mam problem przestal mi dzialac silniczek od podnoszenia szyb od kierowcy, zmienialem go na inny z moich starych dzwii ktory na stowe dziala zero reakcji, jak ktos wie co moglo sie zepsuc to prosze o rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Idź po kablu Sprawdź włączniki w drzwiach może nie styka lub przepaliło coś A silnik kręci w innych drzwiach? lub na pusto po podłaczeniu 12v? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 pewnie prąd nie dochodzi tak mi się wydaje, miernik w dłoń i sprawdzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemo1983 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 silnik kreci, wlacznik dobry, sprawdzalem do wlacznika niedochodzi prad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No to wiosna się zaczęła i czas rozbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 silnik kreci, wlacznik dobry, sprawdzalem do wlacznika niedochodzi prad no pewnie kabel gdzieś przetarty, przełamany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.