litwin Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam co UWAŻACIE O kornackim PO jego OPINII O TEERANO dla Mnie gó............wnojad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starosta159 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 A gdzie to ta opinia była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litwin Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 cytuję "tylko w oplu w czasie jazdy można włączać i wyłączać napędy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starosta159 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Hmmm brak wiedzy u szanownego ,,redaktora " W jakim to było programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litwin Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 tvn turbo seria 15 odcinek 230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cww Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam co UWAŻACIE O kornackim PO jego OPINII O TEERANO dla Mnie gó............wnojad Nie przesadzaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starosta159 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 I mi się udało oglądnąć myślę że dość pozytywnie przedstawił terrano :-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litwin Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 odpuszczam ale tvn turbo u mnie już niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Bardzo chwalił terrana , i gdyby montażysta butli (właściciel pewnie też) , to wpakowałby jakąś małą i główna wada by odpadła Do wpadki zaliczyłbym też brak cofnięcia auta po przejściu na tylko tylny napęd . Jednak słowami " jestem zaskoczony że za taką małą kasę można mieć takie auto" czy coś w tym stylu bankowo spowodował zwiększenie odsłon nissanów na allegro PS: gość z serwisu powiedział że trzeba wpakować kilka tysięcy aby można było nim bezpiecznie jeździć ... pewnie chodziło mu o serwis autoryzowany i części z Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 tvn... , top gear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 niby ten top gear taki zajebiaszczy i mądry a jak trzech wielkich dymało przez boliwię czy inną dżunglę terenówkami... co to Jeremy kupił rendża klasika, Hammond kruzera a May sauraia? i te spece śmiały się ze mayowego suzuka twierdząc że napęd mu działa tylko na 3 koła... bo jedno się nie kręciło... na błocie... czyli że też zielonego pojęcia o działaniu napędu nie mieli... zwłaszcza że wolny dyfer z przodu miała cała trójka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) po prawdzie to nawet uwagi nie zwróciłem na to a sam odcinek był chyba najlepszy z dotychczasowych edycji specjalnych: taka jest formuła tego programu że ktoś zawsze( prawie zawsze) musi wygrać a inny ma być fajtłapą, chodzi o wzbudzenie Twoich emocji "...kiedy temu cwaniaczkowi w końcu któryś wygarnie"...nigdy, bo tego nie ma w scenariuszu, grunt że nieświadomy obejrzałeś reklamy... Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 reklamy? że niby rendża i tujoty?... bo w sumie to jak dla mnie to obronną ręką wyszedł z tego ten samurai... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ...ogólnie reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ale ja to z torentów sciągnąłem... to chyba reklam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 łe, to nie jesteś na bieżąco, jaka sieć ma najwięcej klientów, w czym prać , gdzie najtańsze ketchupy ,no normalnie grasz nie fair, jak można oglądać program pomijając reklamy, to jak wydłubywanie rodzynek z ciasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriand0088 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 co do terrano to nie utkwilo mi w pamieci nic szczegolnego ale przy prezenta ji grand vitary powiedzial, ze posiada blokady mostow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litwin Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 w terrano II nie zakładaj okularów przeciw słonku,opuść przeciwsłoneczną wszystko jest opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi