Gość Krisp12 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 mam maly problem odnosnie spallin, przy dodawaniu gazu strasznie bardzo dymi. teraz pytanie czy to jest jakis problem czy to jest normalne. jest nowo kupiony wiec prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 nienormalne to jest jaki to dym? Zapewne spala olej i stąd on jest, jaki masz stan oleju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 mam maly problem odnosnie spallin, przy dodawaniu gazu strasznie bardzo dymi. teraz pytanie czy to jest jakis problem czy to jest normalne. jest nowo kupiony wiec prosze o pomoc. daj troche informacji jaki kolor dymu, na rozgrzanym silniku na zimnym ewentualnie popros kogos ze znajomych niech pojedzie kawalek za toba i zobaczy lub ewentualnie nagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A woda z rury leci??? długo stał i musi odparować biały papieski dym Niebieski - pali olej szukaj ubytków oleju, ubytków płynu chłodzącego Czarny - nie w tym modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krisp12 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 witam leci mi biały dym; jak jest zimny i jak jest rozgrzany to też dymi najbardziej jak dodaje gazu.jestem nowym urzytkownikim,dzięki z góry za rade ma dopiero przejechane 105 tyś i jest dla mnie dziwne że tak dymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ma przejechane 105 tys i znasz 100% pochodzenie auta? czy kupiles od handlarza? bo to ze masz 105 tys na liczniku nie oznacza w polskich realiach ze tyle ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krisp12 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 przebieg udokumentowany , być morze ze stał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 witam leci mi biały dym; jak jest zimny i jak jest rozgrzany to też dymi najbardziej jak dodaje gazu.jestem nowym urzytkownikim,dzięki z góry za rade ma dopiero przejechane 105 tyś i jest dla mnie dziwne że tak dymi sprawdź czy nie ubywa ci płynu, zobacz na bagnet oleju, korek wlewu oleju - powinne być zaolejone na ciemno, wygląda na uwaloną uszczelkę pod głowicą ale kotrola oleju i płynu dopiero prawdę ci powie, może być też trzecia możliwość i tego Ci życzę, że masz wodę w ostatnim tłumiku ale to też widać po dodaniu gazu powinien pluć wodą lub jak staniesz pod stromą górkę ( jakiś podjazd) to z rury powinno sie lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.