Jasyr Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Szukam namiaru na rozbitgo notka. Potrzebuje osłony gumowej reflektora, tam gdzie przychodzi żarówka i kilka zaślepek progowych. Obdzwoniłem z 10 miejsc na allegro ale wszędzie usłyszałem, że takich drobiazgów nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 http://www.autonissan.com.pl/kontakt.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasyr Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Janusz dzięki. Adres jak najbardziej prawidłowy. Obsługa fachowa i wszystkie drobiazgi są. Jedyny minus w moim przypadku to możliwość wysyłki tylko kurierem. Muszę poszukać jeszcze więcej ubytków, bo jak na razie to gra nie warta świeczki. 5 dych za wszystko trochę powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uha1943 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Podaj namiary na autoszrot Nissan note 2007 r Podaj namiary na autoszrot Nissan note 2007 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Pytaj tu możne będzie taniej; Zadzwoń pod numer 506982330, drugi numer 693152109 i e-mail cezar.n@onet.pl, adres Wygnanów 148, 21-306 Czemierniki, firma AUTO-NISSAN Częci Samochodowe Cezary Nieznajek. Facet rozbiera Nissany i jest bardzo kompetentny co do wiedzy o tych autach z podziałem na roczniki nawet. Zamówione części w rozsądnych cenach wysyła kurierem pod dowolny adres. (Nie za bardzo odpowiada na e-maile, nie ma czasu ich przeglądać, lepiej dzwonić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.