artur'k Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Nie znalazłem takiego tematu, więc w pierwszej kolejności chciałem się przywitać! Mam na imię Artur, od paru dni jeżdżę Terrano II. Przejdę do rzeczy. W moim aucie miga kontrolka airbaga w cyklu 2 długie 7 krótkich. Kasowanie "domowymi sposobami" nic nie dało, bo jeżeli dobrze kombinuję problem jest dalej. Sprawa wygląda tak, że samochód w żaden sposób nie informuje o niezapiętych pasach. Nic się nie świeci, nic nie brzęczy. Poprzedni właściciel z tego co wiem jeździł niezapięty. Niestety nie mam jak się z nim skontaktować i zapytać co zrobił, ale wygląda że w jakiś sposób odłączył czujnik pasów co wpłynęło nie błędne działanie poduszki. Powiecie gdzie i czego szukać w terrano? Z góry dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzys1001 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Podłącz auto pod kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.