KonradLU Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam. Panowie mam poważny problem z antynapadem/alarmem w mojej Maximie. Mianowicie auto zostało oddane do mechanika z podejrzeniem walniętych uszczelek pod głowicą, mechanik rozebrał silnik na części pierwsze po czym wymienił pompę wody i wszystko jest git (łapał temperaturę). Po wizycie u tego mechanika czyściłem plastiki i jakimś cudem włączyłem alarm (sygnał i miganie), o którego istnieniu nie wiedział nawet mój Ojciec użytkujący wcześniej to auto. Wyłączyłem po wielu mękach kluczykiem w zamku pasażera ale tu się zaczynają schody. Dawno już nie użytkuje pilota oryginalnego tylko nowy. Czy ktoś z Was wie jak to dziadostwo wyłączyć na stałe bo dziś znowu zablokował mi auto. Spece od alarmu uznali, że włącza go niski poziom akumulatora ale jak to ugryźć to ich głowy bolą. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.