Gość p_rafal Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam wszystkich Mam nadzieję, że dobry dział, nie znalazłem tematu takiego. Szukam Primery z roku przynajmniej 2000. Silnik 2000. Najlepiej Hb, ewentualnie sedan. Oglądałem dzisiaj taki samochód: W środku wg mnie ładnie, fajny stan. Byłem tam, żeby poznać nieco teren Tył wygląda ok, nie ruszany. Aleee, na moje niefachowe oko robiony był przód (nie wymagam od 10 letniego samochodu żeby nie był puknięty, bo raczej będzie). I pytanie: Jaki kolor powinny mieć belki te do których przykręca się zderzak i chłodnicę? Górna z tego co pamiętam była czarna, dolna czerwona - myślę sobie - malowana podkładem. Zdaje się, że powinna być w kolorze nadwozia, prawda? Pozdrawiam! EDIT: Nadkola przód nierówne, nie "zgrywają" się z drzwiami przetłoczenia + w okolicach podszybia nierówno siedzą. Zderzak lekko klapnięty. WIdać, że ściągane, ale pytam przede wszystkim o kolor belek. Na co patrzeć od spodu? Podłużnice? Jaki kolor powinny mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Hej, trochę słabo szukałeś - jest taki dział http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/86795-chcesz-kupi%C4%87-primer%C4%99-p10-p11-p12-zapytaj-tu-i-tylko-tutaj/ ale mod pewnie przeniesie. Co do tego auta - belki zdecydowanie powinny być w kolorze nadwozia. Poza tym drogi. Takie auto 1.8 2000 można spokojnie znaleźć za 8-9000, a nawet w tej cenie może się uda 2.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 TU zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.