haczepsu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 2,4 benz. czy ktoś zna może sposób jak sprawdzić wtryski w benzynie czy dzialają i czy dają odpowiednią dawkę benzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 wykręcasz wtryski i sprawdzasz czy leją czy dają mgiełkę a czy odpowiednią dawkę dają to nie wiem jak sprawdzić, powiedz może jakie masz objawy. i co się dzieje to wszyscy razem pomyślimy nad przyczyną wiesz co, co dwie głowy to nie jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haczepsu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 auto przerywa na wysokich obrotach a wczasie jazdy na wyzszych obrotach zaczyna szarpać i przerywa jak raz wlalem sts czarny do czyszenia wtryskow to jakiś czas nie przerywał ale jak zatankowałem na nowo to spowrotem szarpie mam lpg i na gazie nie przerywa ale mam wrazenie ze w czasie jazdy nawet na gazie tak minimalnie silnik pszerywa wiem ze niejestem od osobniony z tym problemem ale jakoś nikt nie ma patentu na te objawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 no to ja bym wykręcił listwę wtryskową i zobaczył czy nie leją te wtryski jak któryś leje to do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 na poczatek, proponuję zakręcić butlę i pojeździć na PB aby sprawdzić czy nadal występuje, bo ten Twój opis jakiś taki niepełny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 albo chrzczone paliwo zalewasz heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haczepsu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 tankuje na BP nawet lałem 98 oktan , na samej benzynie właściwie powyzej 80 h nie idzie jechać , sprawdzę te wtryski i zobaczę czy to coś pokaze i dam znać no chyba ze ktoś ma jeszcze jakieś inne podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.