clint Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam,zauwazyłem od jakiegos czasu że w przednim lewym kole słychac szumy z głuchym tarciem podczas skręcania,nie zawsze ale jest to częste teraz, w drugim kole tez tak jakby cos raz zaszumiało,co to może być jak myślicie?,pewno jakieś łożysko!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 to pewnie łożysko podnieś auto tak aby koło było w powietrzu poruszaj kołem i zobacz czy niema luzu na łożysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Może opony, może klocki się kończą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ToArizona Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 na podnosnik i zakrecic kolem i pewnie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 na podnosnik i zakrecic kolem i pewnie wyjdzie czasem moze nie wyjsc przy recznym kręceniu, ja pojechałem do stacji diagnostycznej ( ta od przeglądów), gościu podniósł auto, przystawił do koła taki silnik el. z szajbą, rozpędził koło i dopiero wtedy było słychać, przy ręcznym była cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 No i coś tam wysłuchał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clint Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 a jeszcze nic nie miałem czasu kuknąć koło jeszcze nie odpadło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 No to jeździj aż się zatrzymasz to wtedy będzie 100% pewności. P12 taka jest albo jeździj i się nie przejmuj albo naprawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF79 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Podnieś do góry,poruszaj kołem góra-dół,jak jest nawet delikatny luz będzie łożysko,wczoraj wymieniłem :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clint Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 kontynuując wątek hehe teraz sobie przypomniałem że nie odpisałem co z kołem,więc wszystko wporządku,ani klocki ani lozysko poprostu osłonki tarcz skorodowane juz troche, powiginane były i lekko ocierały powodujac szumy także spoko jak na razie ma sie ten refleks w odpisywaniu,sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi