Gość konrad880901 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 mam pytanie . radio za każdym razem gdy wyłąze zapłon się wyłącza. nie włącza się razem z zapłonem. jak przełożyć kable. mam kostkę iso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Tniesz czerwony i żółty przewód, od strony radia łączysz je razem z żółtym przewodem od strony samochodu (powstanie takie Y), czerwony przewód od strony auta zaizolowujesz. Robiłem to w kilku autach i zawsze działa. Żółty to pamięć i tam jest napięcie cały czas, czerwony to zasilanie, napięcie tam jest dopiero po przekręceniu kluczyka. Jedyny minus to konieczność wyłączania radia jak wysiadasz z auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja zmieniałem też w kilku autach kolory. Jak był czerwony i żółty to przecinałem ich i zmieniałem żółty z czerwonym a czerwony z żółtym. Teraz nie pamiętam czy właśnie do przekręcenia żeby radio się włączało czy żeby stacje pamiętało. Skleroza nie boli tylko przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.