efej1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mam potrzebe odkrecenia drzwi prawy tyl,i moje pytanie wystarczy zbic te 2blokady w zawiasach,odkrecic zawiasy,oraz zdiąć tapicerke..Jest jakis patent aby nie uszkodzić tapicerki,i z tego co sie domyślam to musi byc pod tapicerka jakas kostka aby ją wypiać,na co musze uważac przy demontażu porady mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 najlepiej ściągnąć obudowę słupka jest jedna śruba od środka, a trzy pozostałe od zewnątrz, odkręcamy ogranicznik i wyciągamy wiązkę ze słupka, odpinamy dwie kostki i drzwi odkręcone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 dzieki ,a ja już chciałem rozbierac tapicerkę aby dostac sie do kostek,te bolce dwa nie maja zabezpieczeń wystarczy je zbic tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ja zawsze odkręcam cztery śruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 dzieki za radę poszło sprawnie ,drzwi pomalowane i poskladane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 spoko:) od tego jest forum, pozdrawiam i szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.